12.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuFOTO. Marius Moga s-a căsătorit. Cum arată soţia lui

FOTO. Marius Moga s-a căsătorit. Cum arată soţia lui

Celebrul interpret şi compozitor Marius Moga s-a căsătorit, luni, cu corespondentul Pro Tv, Bianca Lăpuşte. Cei doi aşteaptă o fiică.

Marius Moga, în vârstă de 33 de ani, şi Bianca Lăpuşte, în vârstă de 21 de ani, s-au cununat civil și au celebrat evenimententul în curtea casei din Alba Iulia, potrivit libertatea.ro. 

Cântăreaţa şi una dintre juraţii emisiunii de divertisment „Românii au talent”, Andra Măruţă, i-a felicitat pe contul ei de Facebook.

„Dragilor, voi ştiţi cât de mult însemnaţi pentru mine şi cât vă preţuiesc şi vă iubesc! Nu am putut fi prezentă alături de voi la cununie din motive cunoscute, dar toate gândurile mele frumoase au fost cu voi tot timpul! Vă iubesc şi abia aştept să îi scoatem pe cei mici în parc împreună“, a scris artista.

De asemenea, Andra a postat o fotografie de la ceremonie, în care apare soţul ei, Cătălin Măruţă, alături de tinerii proaspăt căsătoriţi, Marius Moga şi Bianca Lăpuşte.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea imaginea postată de Andra pe Facebook şi alte fotografii cu Marius Moga şi soţia lui, Bianca Lăpuşte.

La rândul lui, soţul Andrei, Cătălin Măruţă, a postat pe Facebook o imagine în care apare alături de tânărul cuplu la cununie, şi le-a scris un mesaj de felicitare. 

"Nu știu sigur dacă și bărbații plâng câteodată (sau nu vreau să recunosc, hahaha) dar știu că se emoționează bine de tot în anumite ocazii fericite! Marius și Bianca, vă urez din tot sufletul meu multă, dar multă fericire! A fost o bucurie și o onoare pentru mine să fiu alături de voi într-o zi atât de frumoasă! A fost o cununie specială, care știu sigur că anunța o viață în doi plină de iubire", a scris Măruţă. 

În imaginile de la cununie, soţia lui Moga poartă o rochie într-o nuanţă pastel şi o coroniţă din flori pe cap, iar artistul poartă o cămaşă albă şi o pereche de jeanşi deschişi la culoare.

Marius Moga a avut o relaţie de patru ani cu vedeta Pro TV Iulia Vântur.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă