10.5 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialFOTO: MCA Grup lansează gama de porţi şi garduri de aluminiu GAAL

FOTO: MCA Grup lansează gama de porţi şi garduri de aluminiu GAAL

MCA Grup România, cel mai mare producător naţional de uşi de garaj secţionale, lansează gama de porţi şi garduri de aluminiu GAAL care răspund oricărei exigenţe şi surprinde prin calitatea deosebită şi aspectul estetic desăvârşit.

„Suntem prezenţi în piaţă de 16 ani, experienţă pe care am transpus-o în dezvoltarea continuă a uşilor secţionale şi rulourilor exterioare.

Calitatea acestora este certificată şi recunoscută în Uniunea Europeană, unde exportăm în opt state. Venim acum, în premieră, cu gama de porţi şi garduri de aluminiu, GAAL, pentru a oferi clienţilor încă o soluţie de închidere din categoria premium”, a declarat Ciprian Oprea, CEO al MCA Grup.

Cel mai important avantaj al porţilor şi gardurilor de aluminiu este aspectul. Aluminiul permite realizarea unei largi varietăţi de modele.

Finisajele sunt ireproşabile, fără urme de sudură, fără polizări neregulate. Se pot alege suprafeţe mate, lucioase, texturate, metalizate sau imitaţie de lemn, într-o gamă largă de modele.

Cele mai citite

Emma Răducanu, în sferturile de finală ale turneului de la Stuttgart

Britanica Emma Răducanu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA 500 de la Stuttgart, după ce a învins-o în două seturi, cu...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...
Ultima oră
Pe aceeași temă