9.6 C
București
luni, 25 martie 2024
AcasăSpecialFOTO: Mircea Badea își îndeamnă fanii să dea like paginii lui Klaus...

FOTO: Mircea Badea își îndeamnă fanii să dea like paginii lui Klaus Iohannis

Realizatorul Mircea Badea își îndeamnă, joi, fanii, să dea like paginii președintelui Klaus Iohannis, după ce peste 10.000 de persoane au dat unfollow paginii oficiale a președintelui, ca urmare a declarațiilor făcute, miercuri, cu privire la evacuarea Antenelor.

Băsiștii își retrag like-urile de pe pagina lui Iohannis pentru că a fost corect în legătură cu situația Antenelor. Este momentul să fim și noi față de Iohannis. Să îl ajutăm să-și ia like-urile înapoi. Pas cu pas!” a scris, Badea, pe pagina personală de Facebook.

Postarea lui a fost distribuită și de Mihai Gâdea.

Președintele Klaus Iohannis a fost criticat, dur, pe pagina sa de Facebook, după ce, miercuri, a afirmat  că abordarea ANAF în cazul televiziunilor Antena Group este “heirupsită” și “nepotrivită”.

Citește și: UPDATE: Iohannis a pierdut peste 12.000 de “like”-uri, în nici 24 de ore de la declarațiile despre Antene

 

„În primul rând, cred că libertatea de exprimare în media nu poate fi suprimată pentru banale motive administrative. În al doilea rând, această abordare heirupistă a ANAF mi se pare cel puţin nepotrivită, dacă nu discutabilă”, a mai spus șeful statului.

Imobilele în care îşi desfăşoară activitatea posturile de televiziune Antena 1 şi Antena 3 trebuie evacuate în termen de cinci zile, în urma notificării primite, luni, de la Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Bucureşti, care pune în executare sentinţa penală din 2013, rămasă definitivă. 

În august 2014 Curtea de Apel Bucureşti i-a condamnat definitiv, în dosarul privatizării Institutului de Cercetări Alimentare (ICA), pe Dan Voiculescu la 10 ani de închisoare, pe Gheorghe Mencinicopschi, fost director ICA, la opt ani, pe Sorin Pantiş, fost ministru, la şapte ani de închisoare, şi pe Corneliu Popa, fost director al Agenţiei Domeniilor Statului, la opt ani de închisoare.

Citește și: Scandal în Senat: Cristiana Anghel, dată afară din plen

Cele mai citite

Se schimbă legea RCA. Șoferii vor primi amenzi de 10.000 de lei

Șoferilor li se pregătesc noi amenzi ce vor fi adoptate în Parlament. Este vorba despre amenzi mai mari pentru cei care nu dețin polițe...

SRI, mesaj de Ziua Poliției Române. “Promitem că dorințele puse astăzi rămân între noi”

Cu o abordare plină de înțelepciune și respect, Serviciul Român de Informații (SRI) și-a demonstrat încă o dată măiestria în transmiterea de urări cu...

Poșta română a aprobat o creştere a fondului de salarii cu aproximativ 105 milioane lei

Consiliul de Administraţie al Companiei Naţionale „Poşta Română” a aprobat, luni, o creştere a fondului de salarii la nivelul maxim prevăzut de lege, respectiv...
Ultima oră
Pe aceeași temă