14.6 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăSpecialStudio 20 a deschis în Timişoara a trei franciză de videochat glamour

Studio 20 a deschis în Timişoara a trei franciză de videochat glamour

A treia franciză a Studio 20 a fost deschisă la jumatatea lunii martie în Timişoara. Este vorba de o investiţie de aproximativ 200 mii de euro într-un studio de videochat glamour care se întinde pe 700 mp. Clădirea este amplasată într-o zonă centrală a Timişoarei, chiar în Piața Mărăşti şi va avea 20 de posturi de lucru, dar și cele mai plăcute spatii de relaxare.

Până în prezent, Studio 20 operează trei astfel de studiouri în franciză, două în Bucureşti şi unul în Cluj-Napoca, cărora li s-a adăugat noul studiou din Timişoara. La acestea se adaugă studioul pilot din Bucureşti, pe baza căruia a fost creat modelul de franciză.

„Acum trei ani, când am avut ideea unei francize de videochat, în contextul unei Românii în care această îndeletinicire se făcea în mare parte la negru, am prevăzut un succes al tuturor locațiilor și iată că asta se și întâmplă. După un singur an de la lansarea francizei Studio 20, avem deja noi locații în franciză: Bucureşti, Cluj şi acum Timişoara”, declară Robert Vanderty, Manager Studio 20.

„Proiectul Studio 20 Timișoara este o mare provocare, pentru că este un domeniu în care orice femeie își poate descoperi frumusețea minții și farmecul personal, putând să îmbine utilul cu plăcutul, obținănd venituri fabuloase, devenind o femeie mai puternică în același timp. Am investit în aparatură de ultimă generație, în decoruri care te introduc într-o lume de basm, dar mai ales într-o echipă profesionistă care acordă modelelor asistență permanentă. Am creat un mediu de lucru plăcut și relaxant, pentru a excela împreună.

Am ales Studio 20 pentru că este cel mai bun studio de videochat din lume, iar Studio 20 Timișoara este, de astăzi, cel mai mare, mai elegant și mai performant studio de videochat din vestul țării”, a spus Alina Toma, managerul și proprietarul francizei din Timișoara.

Cifra de afaceri consolidată cu care franciza Studio 20 a încheiat anul 2015 este de 3 milioane de euro, (Bani) care figurează ca sumă provenită din exportul de servicii către Statele Unite si Uniunea Europeeana.

„La final de 2015, am acumulat venituri totale de 3 milioane de euro, iar sumele virate către stat au fost de peste un milion de lei. Dacă facem o socoteală la nivelul întregii îndustrii de videochat din România, pe care noi o estimăm la aproximativ 100 de milioane de dolari, atunci această industrie poate deveni unul dintre principalii exportatori de servicii, poate contibui la echilibrarea balanței comerciale și a balanței de plăți externe, ca să nu mai spunem despre alimentarea bugetului de stat. Pentru asta este, însă, nevoie ca toți operatorii economici din industrie să activeze legal”, a adăugat Vanderty.

De ce studio de videochat glamour?

Pe o piaţă aglomerată de studiouri de videochat cu statut ambiguu, Studio 20 a reuşit performanţa ca media de venit pe model să depăşască 3000 de euro pe lună.

„Glamour nu este doar o noţiune de marketing, este un concept pe care noi l-am inventat şi l-am pus în practică în România şi pare că prinde şi peste Ocean. Modelele Studio 20 trec printr-un program susţinut de traininguri și astfel reuşim să exportăm terapie împachetată estetic. Sigur că aceste investiţii permanente micşorează marja de profit a unui investitor, însă rămânem o afacere aproape fără competitor în România. Este vorba de o câştigarea de 6-7 ori a investiţiei iniţiale în 5 ani de franciză”, a mai spus Robert Vanderty.

La premiile industriei de profil, desfăşurate la începutul lunii în Barcelona, Studio 20 a câştigat 6 premii.

„Suntem categoric cel mai titrat studio de videochat din lume, am câştigat 6 premii anul acesta numai la Barcelona: Best Selling Model, Best Fetish Model, Best Suport Team, Best Non-Adult Model, Best Studio Manager; pe lângă al doilea titlu consecutiv Best Live Cam Studio și primul model român din istorie – Devious Angel – care a fost votată Most Popular Live Cam Model la AVN 2016 in Las Vegas”, a concluzionat Vanderty.

Cele mai citite

Klaus Iohannis a promulgat legea privind jocurile de noroc

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, legea privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 82/2023 pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a...

Dacă luptătorii împotriva cancerului sunt antrenați, de ce luptătorii împotriva propagandei sunt uciși?

Dacă limfocitele T-Helper pot fi antrenate în laborator pentru a lupta împotriva cancerului, de ce nu ar exista un factor imun și contra propagandei,...

Rishi Sunak își dorește ca Benjamin Netanyahu să aibă „ sânge rece” după atacul Iranului de sâmbătă

Premierul britanic, Rishi Sunak, l-a chemat marţi pe omologul său israelian, Benjamin Netanyahu, să dea dovadă de "sânge-rece" după atacul Iranului împotriva Israelului din...
Ultima oră
Pe aceeași temă