9.8 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialUltima modă: perucile intime din blană de vulpe

Ultima modă: perucile intime din blană de vulpe

Pe langa pensat, epilat si tratamente faciale, femeile din ziua de azi vor sa se ocupe si de estetica partilor intime. Pentru a raspunde acestei nevoi, saloanele specializate au venit cu o oferta inedita.

Este vorba despre “vajazzling” cum a fost el numit in tara de obarsie, America. Domnisoarele si doamnele care vor sa aiba o zona pubiana stralucitoare apeleaza la ajutorul cosmeticienelor. Acestea folosesc un adeziv special pentru a lipi cristale Swarovski pe partile intime.

Modelele variaza de la inimioare, la fluturasi, libelule si alte forme dragalase. Cea mai cunoscuta avocata a acestei proceduri cosmetice este Jennifer Love Hewitt, care si-a impodobit astfel corpul pentru a-i face o surpriza sotului ei.

Cu toate acestea, nu a trecut mult timp pana cand vajazzlingul a devenit banal. Asa ca, fashionistele au inventat altceva. Este vorba despre perucile intime din blana de vulpe sau cu pene colorate.

Acestea sunt creatia lui Cindy Barshop, patroana salonului “Completely Bare”, specializat in proceduri cosmetice alternative. Pe langa aplicarea de “bling” si blanita pe zona pubiana, Cindy face si tatuaje temporare.

Aceste peruci se inspira dupa trendurile de pe podium. M-am gandit ca ar fi absolut fabulos ca femeile sa se simta la moda si acolo jos“, a declarat Cindy pentru Today.com.

Citeste mai multe si vezi poze pe www.modista.ro

Cele mai citite

Avantajele unui pat boxspring

Patul este, fără îndoială, una dintre cele mai importante piese de mobilier. În primul rând, asigură confortul locatarilor și contribuie la îmbunătățirea designului dormitorului....

Serviciile germane de informații suspectează Rusia de finanțarea partidelor regionale de extremă dreapta

Agenția germană de informații interne a cerut luni autorităților de la Berlin să îi acorde mai multe puteri pentru a putea monitoriza fluxurile financiare,...

Iohannis, primit de omologul sud-coreean

Preşedintele Klaus Iohannis a fost primit, astăzi, de omologul sud-coreean, Yoon Suk-yeol, la Palatul prezidenţial.Şeful statului român efectuează de luni până mâine o vizită...
Ultima oră
Pe aceeași temă