14.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialSuceava: Doi candidaţi care au întârziat la Bacalaureat vor susţine examenul cu...

Suceava: Doi candidaţi care au întârziat la Bacalaureat vor susţine examenul cu subiectul de rezervă

Doi candidaţi la Bacalaureat care au întârziat din motive obiective la proba scrisă la limba română vor redacta teza în cursul după amiezii de luni având subiecte de rezervă, cu aprobarea Comisiei Naţionale de Bacalaureat, informează Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al ISJ Suceava, Laura Hacman, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că la proba scrisă de limba română a examenului de bacalureat au fost prezenţi 6.074 candidaţi, din cei 6.291 înscrişi.

Hacman a spus că doi candidaţi care au întârziat din motive obiective la această probă o vor susţine în cursul după-amiezii de luni, cu acordul Comisiei Naţionale, utilizându-se subiectul de rezervă.

Sursa citată a precizat că unul dintre candidaţi a întârziat pentru că s-a defectat autovehiculul cu care venea spre centrul de examen, iar al doilea a întârziat din motive medicale.

Alţi doi candidaţi la Bacalaureat au susţinut teza în condiţii speciale din cauza unor probleme de sănătate, iar nouă candidaţi de la Grupul Şcolar Bivolărie, cu deficienţe de auz, au susţinut proba în prezenţa unui interpret al limbajului mimico-gestual.

Purtătorul de cuvânt al ISJ Suceava a spus că proba scrisă la limba română s-a desfăşurat în condiţii normale, conform metodologiei.

În judeţul Suceava, sunt organizate 22 de centre de examen şi cinci centre de evaluare.

 

Cele mai citite

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...

VIDEO. Caz halucinant la Sibiu. Bolid de zeci de mii de euro, dar fură 20 de lei dintr-o cofetărie

Proprietarul unui lanț de cofetării din zona Sibiului a luat măsuri în urma unei creșteri a furturilor și a instalat camere de supraveghere în...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă