21.8 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăSpecialUPDATE. Simona Halep s-a CALIFICAT în finala turneului WTA de la Toronto....

UPDATE. Simona Halep s-a CALIFICAT în finala turneului WTA de la Toronto. Cu cine își va disputa trofeul. Ce a spus românca, după încheierea meciului

UPDATE: Simona Halep a declarat că se va bucura de finală și că își dorește să joace cu Serena Williams. 

Citește și: Prima reacție a Simonei Halep, după calificare

UPDATE: Simona Halep, a doua favorită a turneului WTA de la Toronto, s-a calificat în finala acestei competiții, învingând-o cu 6-4, 6-4 pe italianca Sara Errani, cap de serie numărul 15. In finala, Simona o va intalni pe invingatoarea partidei dintre Serena Williams si Belinda Bencic.

Meciul  cu Errani a durat o oră şi 36 de minute, iar la capătul lui românca a revenit în finala unui turneu WTA pentru prima dată din 22 martie, când s-a impus la Indian Wells, transmite Mediafax.. Cu acelaşi scor s-a încheiat şi ultima întâlnire dintre Halep şi Errani, disputată la 24 aprilie, în sferturile de finală ale turneului de categorie Premier de la Stuttgart.

Atmosferă de meci de fotbal, sâmbătă, la Aviva Center din Toronto, o arenă de 12.500 de locuri, aproape plină la partida Halep – Errani. Sutele de români din tribune au oferit un fond sonor incendiar încă de la intrarea jucătoarelor pe teren. “Si-mo-na, Si-mo-na” a răsunat pe tot parcursul partidei. Fanii au ovaţionat orice schimbare a cifrelor de pe tabela de marcaj din dreptul Simonei Halep, şi atunci când românca făcea punctul, dar şi când greşea italianca. Arbitrul de scaun a intervenit de câteva ori pentru a mai domoli zgomotul, demn cel puţin de Cupa Davis sau Fed Cup.

“Suntem în România sau în Canada?”, a fost întrebată la finalul partidei Simona Halep la interviul de pe teren, după ce fanii români au fost la nivelul de la întâlnirea de Fed Cup câştigată de România, la Montreal, în faţa Canadei, în aprilie.

—-

Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 2, o va întâlni pe italianca Sara Errani, locul 17 WTA şi favorită 15, în semifinalele Rogers Cup, astăzi, de la ora 20.00, transmite mediafax.

Meciul va fi urmat de o semifinală de dublu, Bethanie Mattek-Sands/Lucie Safarova (SUA/Cehia), cap de serie numărul 3 – Kristina Mladenovici/Karolina Pliskova (Franţa/Cehia).

Pe terenul central se va disputa apoi a doua semifinală de simplu, Serena Williams (SUA), cap de serie numărul 1 – Belinda Bencic (Elveţia), iar ziua va fi încheiată de a doua semifinală de dublu, Martina Hingis/Sania Mirza (Elveţia/India), cap de serie numărul 1 – Caroline Garcia/Katarina Srebotnik (Franţa/Slovenia), cap de serie numărul 4.

Cele mai citite

Biden i-a spus lui Iohannis că ceva îl deRUTTEază

IlustrațieȘ Marian Avramescu Președintele Klaus Werner Iohannis s-a întors foarte deRUT(TE)at din Statele Unite ale Americii (SUA). Aceasta după ce președintele octogenar american, Joe Biden,...

MAE, despre secțiile de votare deschisse în străinătate

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) organizează, prin Misiunile Diplomatice şi Oficiile Consulare ale României în străinătate, 915 secţii de votare în străinătate la alegerile europarlamentare...

Biden i-a spus lui Iohannis că ceva îl deRUTTEază

IlustrațieȘ Marian Avramescu Președintele Klaus Werner Iohannis s-a întors foarte deRUT(TE)at din Statele Unite ale Americii (SUA). Aceasta după ce președintele octogenar american, Joe Biden,...
Ultima oră
Pe aceeași temă