14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăGDPRCe rol au sosurile în alimentaţia românilor?

Ce rol au sosurile în alimentaţia românilor?

Alexandra Jeleş, gazda emisiunii 90x60x90, discută despre trendurile în alimentaţia românilor cu Robert Voicu, bucătar, şi Maria Gavrilescu, Channel Marketing Leader, ambii din partea firmei Unilever Food Solutions. Unul din subiectele emisiunii este rolul esenţial pe care îl au sosurile în alimentaţia noastră. Unilever Food Solutions realizează anual studii privind tendinţele de consum ale europenilor. Invitaţii vor aduce în atenţia publicului câteva rezultate ale celor mai recente studii.

Alexandra Jeles
Alexandra Jeleshttp://alexandra-jeles
Alexandra Jeles, redactor Rl online
Cele mai citite

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou, eliberat de...

Surpriză la turneul de la Miami! Carlos Alcaraz, eliminat în „sferturi”

Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de finală ale turneului ATP Masters 1.000 de la Miami, după ce a fost învins de bulgarul...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă