7.8 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialAjutați-l pe Ninel să prindă 22.000 de trădători! | OPINIE

Ajutați-l pe Ninel să prindă 22.000 de trădători! | OPINIE

Există în Parlamentul României un deputat care se numește Ninel Peia. A fost ales în 2012, ca membru PSD, sub steagul defunctei USL. În mandatul său de aproape patru ani, Peia s-a făcut de râs de mai multe ori. Inițiativele sale au provocat rumoare, dar și amuzament. Un personaj ridicol, pe care nu poți să-l iei în seamă.

Dar, pe măsură ce a înaintat în mandat, individul a descoperit plăcerea de a fi abject. Nu i-a mai fost suficient statutul de „prostul clasei“, și-a propus să fie și „nebunul școlii“.

Până și PSD, partid cu o mare toleranță față de corupți, demagogi și nebuni, a fost nevoit să se descotorosească de Ninel Peia. În luna martie a acestui an, filiala PSD Ilfov l-a exclus pe deputatul conspiraționist, în urma unor declarații halucinante ale acestuia. Peia susținea că bebelușii din Argeș au murit din cauza vaccinurilor! Vigilentul PSD-ist depistase mâna lungă a conspiratorilor planetari, care ne ucid pruncii pentru a reuși, astfel, să ne lase fără viitor și fără patrie.

Încercând să-l aducă pe bezmetic cu picioarele pe pământ, cercetătorul Daniel Funeriu, fost ministru al Educației, s-a trezit cu o etichetă infamă („vierme intestinal“) și cu flegma bădăranului direct în față („îţi voi administra o bătăiţă la popoul gol, în piaţa publică, de o s-o ţii minte toată viaţa ta!“).

Dar boala conspiraționistă din tărtăcuța deputatului a evoluat rapid. De curând, apropiindu-se sfârșitul jalnicului său mandat, Ninel Peia s-a ridicat la lupta cea mare. A scris pe blogul personal un text-manifest cu titlul: „Identificaţi trădătorii! Soldaţii lui Soros au invadat România!“. Și, pentru a da chip trădătorilor, Peia a ticluit un afiș cu 12 personaje publice, printre care Andrei Pleșu, Gabriel Liiceanu, Mircea Cărtărescu, Horia-Roman Patapievici, Monica Macovei, Raluca Prună, Laura Ștefan și Nicușor Dan.

De ce grozăvii s-ar face vinovați aceștia? Aflăm chiar din primele rânduri: „Eu, Ninel Peia, deputat român, am fost informat că sunt peste 22.000 de Trădători de Neam şi Ţară, soldaţi bine instruiţi şi aflaţi la îndemâna lui Soros şi care s-au infiltrat în toate punctele-cheie ale societăţii româneşti, şi au pus gheara lor infectă în mai toate instituţiile-cheie ale statului. Repet, există peste 22.000 de mişei trădători care în chiar acest moment luptă cu toate puterile împotriva României“.

Ați priceput? Exact 22.000! Nu 21.000, nu 23.475, ci 22.000. O întreagă armată de trădători, bob numărat. Să vedem, însă, cine sunt ei și cu ce se ocupă, în viziunea homerică a lui Ninel Patriotu’.

„De la politicieni, oameni de afaceri, corporatişti, activişti ONG, intelectuali, magistraţi, ofiţeri, studenţi pe bani străini a căror provenienţă nu este explicată vreodată, măciucari din presă, cozi de topor din mi-nistere şi companii de stat, camuflaţi la Cotroceni, profesori universitari care pervertesc deja minţile studenţilor oneşti, «tineri liberi şi fericiţi» care sunt manipulaţi ideologic şi doctrinar de minţi malefic antiromâneşti, pe scurt, trădătorii s-au infiltrat adânc în toate laturile societăţii româneşti.“

Și vine viforul amenințării, declanșat de Ninelul instigator: „Aceste marionete răuvoitoare trebuie aflate şi arătate cu degetul! Nu mai putem răbda această ameninţare la adresa integrităţii României şi a Popo-rului nostru. A sosit vremea acţiunii!“.

Prin urmare: „Români, dacă cunoaşteţi un astfel de mercenar plătit direct sau indirect de Soros, dacă aveţi informaţii despre un astfel de mârşav trădător, veniţi alături de noi, ultima redută a patriotismului, ultimul bastion al românismului!

Demască-l pe ticălos! Postează la comentarii poza trădătorului, numele lui şi funcţia lui şi în ce fel a înşelat Ţara şi Neamul! Trebuie să ştim de cine să ne ferim şi cine ne sunt adevăraţii duşmani. Să facem cunoscut întregii Ţări feţele şi numele celor care au ca unic scop dezmembrarea României. Postaţi mai jos, în comentarii, cine sunt Trădătorii!“.

Ați reținut semnalmentele trădătorilor? Dacă nu, amintiți-vă cum vi-i descriau „patrioții lui Iliescu“ pe teroriștii cei răi, la televizor, în decembrie 1989: sunt fanatici, sunt cruzi, beau sânge de prunc, otrăvesc apa, au vestă antiglonț și ochelari cu infraroșu, au îmbrăcat combinezoane militare peste cele de teroriști, și-au pus banderolă tricoloră pe braț, majoritatea sunt tunși scurt, unii poartă mustață.

Ești patriot român? E timpul să intri în acțiune! Dacă nu știi exact ce ai de făcut, citește încă o dată indicațiile de mai sus! Totul se rezolvă profesionist, în câțiva pași.

Pasul 1: Uită-te în jurul tău, trage cu ochiul la colegul de birou, fii vigilent în metrou sau în tramvai, aruncă o privire la vecini sau chiar în propria familie! Depistează-l pe mercenarul plătit direct sau indirect de Soros! Nici nu e greu: îl dibuiești după uitătură. Unora li se bate ochiul stâng, alții au crampe sau cârcei, sunt măcinați de sentimentul de vinovăție. Dacă vomită sau îi curge sânge pe nas, nu-l rata: atâta trădare s-a adunat în el, încât dă pe-afară.

Pasul 2: Du-te la Ninel Peia și demască-l pe ticălos! Intră pe blogul lui (blog de patriot) și postează la comentarii poza trădătorului! Adaugă numele şi funcţia nemernicului! Arată în ce fel a înşelat Ţara şi Neamul!

Pasul 3: Intră în marea oaste a patrioților! Fă cunoscut întregii Ţări feţele şi numele celor care au ca unic scop dezmembrarea României. Arată cine sunt Trădătorii! E nevoie de Marea Curăţenie Generală.

Acum, că lucrurile sunt clare, să purcedem la treabă. Studiu de caz: Gabriel Liiceanu, în care vigilentul Ninel l-a depistat pe „sclavul lui Soros“, „una dintre cele mai active slugi ale lui Soros pe calea unui antiromânism feroce“. Deci, trădătorul Liiceanu să fie adus la dreapta judecată a patriotului Peia!

Patriotul Erdogan curăță Turcia zilnic de trădătorii güleniști. De ce să nu fie curățată și România de trădătorii sorosiști? Se ocupă Peia de treaba asta. Dar va avea de lucru serios, căci nu e ușor să te lupți cu o armată de 22.000 de mercenari…

După ce patriotul Ninel va câștiga bătălia și va salva neamul românesc, să vină totuși un medic, să-l salveze și pe harnicul patriot! Dar să aibă în dotare tranchilizante și cămașă de forță, căci nu reumatismul e problema lui Ninel…   

 

Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă