15.4 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăSpecialCând dăunătorii termină tot, se mănâncă între ei | OPINIE

Când dăunătorii termină tot, se mănâncă între ei | OPINIE

Așa se întâmplă cu dăunătorii când se înmulțesc prea tare și nu le mai ajunge hrana. Se mănâncă între ei. 

O să avem un alt Guvern, cu alte slugi. Până se vor instala și vor scoate toți oamenii celeilalte găști din joc va mai trece un an. În tot timpul ăsta, singurii care pierdem suntem noi, cei ce le plătim salariile și bugetele pe care le prăduiesc fără nicio limită.

Vor urma zile grele pentru toată lumea doar pentru că niște șmecheri s-au trezit cu orgoliile rănite și conturile lovite.

În niciun caz soluția pentru bătaia de joc a grupării Dragnea nu o reprezenta gașca lui Ponta. Sunt doar două facțiuni ce se luptă pentru bani și influență în interiorul unui partid care a pus la cale toate marile tunuri din România.

Așa cum Dragnea își are propriile dosare, și Ponta le are pe ale sale, plus prietenia cu urmăritul internațional Sebastian Ghiță. De ce l-aș crede pe vreunul dintre ei că s-a schimbat brusc și-i pasă câtuși de puțin de cei pe care se tot bat să-i conducă?

Ce motive ar avea cineva să susțină oameni care acum câteva luni amenințau protestatarii cu contramanifestații la fel ca în vremurile când tătucul Iliescu aducea minerii în Piața Universității?

Vom constata cu toții, cel târziu la anul pe vremea asta, că și următorul Guvern este un eșec. Cine va mai plăti atunci politic va conta prea puțin, pentru că vom fi plătit deja destul cu toții.

Nu știu cât mă va mai interesa că s-a spart PSD-ul și microbii lui s-au împrăștiat peste tot. Am mai văzut o dată circul ăsta, doar că nu eram atât de aproape de buza prăpastiei.

Și nu toți avem domenii prin Brazilia sau ne ținem petrecerile la cluburi de prin Dubai.

Rămâne de văzut cum vor juca președintele Klaus Iohannis și opoziția parlamentară în continuare.

Cu un nou Guvern numit de același Dragnea, nu ne putem aștepta la stabilitate, dar este foarte previzibil un nou eșec.

Imaginile cu pesediștii făcând poze cu Daddy imediat după vot arată slugărnicia unor paiațe care n-au pic de conștiință proprie.

 

 

 

Cele mai citite

Sondaj. Imediat după ce și-a relansat candidatura, Gabriela Firea a trecut înaintea lui Piedone, însă după Nicușor Dan

Gabriela Firea ar fi pe locul al doilea în preferințele de vot pentru Primăria Capitalei, după Nicușor Dan, indică un sondaj realizat de grupul...

Preşedinte al UDMR Bihor şi-a depus candidatura la preşedinţia CJ

Senatorul Cseke Attila, care este și președintele UDMR Bihor, și-a depus candidatura duminică pentru funcția de președinte al Consiliului Județean (CJ) Bihor. În același...

Florinel Coman, după ce FCSB a cucerit primul titlu din ultimii 9 ani: „E un moment unic care va rămâne în inima mea”

FCSB a învins-o pe Farul cu 2-1, sâmbătă seara, pe Arena Națională, și a cucerit un nou titlu după 9 ani de așteptare. La...
Ultima oră
Pe aceeași temă