13.5 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăSpecialDelirul dictatorial al infractorului Liviu Dragnea: agitatori, droguri și agenturili străine care...

Delirul dictatorial al infractorului Liviu Dragnea: agitatori, droguri și agenturili străine care scot lumea în stradă | OPINIE

Liviu Dragnea s-a ascuns două zile ca un șobolan în subsolurile PSD, din noaptea în care a adunat guvernul marionetă pentru a-i ordona să emită banditește, pe întuneric, ordonanțele penale.

Astăzi a ieșit hruba în care stătea pitit de frica străzii, preșdintele infractor al PSD începe să dea ordine de dictator în delir.
În delir dictatorial, Liviu Dragnea face liste cu jurnaliști ”agitatori” și o dă cu ”droguri, valută falsă și mașină de scris la penețeu”.

O folosește pentru asta pe doamna Carmen Dan, secretara din Teleroman pe care a plasat-o în funcția de ministru de Interne.
Într-o conferință de presă organizată la sediul MAI, doamna ministru a dat citire unei liste cu jurnaliști ”agitatori” pe care Puterea PSD îi crede ”vinovați” pentru protestul sutelor de mii de români ieșiți în stradă în ultimele zile.

În finalul conferinței, ministrul de Interne i-a amenințat pe cei de pe lista cu ”agitatori” că vor avea de suferit pentru că au îndrăznit să cheme lumea la proteste.

A fost un moment de delir dictatorial sinistru.

Cap de listă este colegul nostru Mircea Marian și mai departe au curs nume care, deloc întâmplător, au tot fost evocate în ultimele zile pe postul TV al securistului Dan Voiculescu. Probabil că în beciul PSD, unde a stat s-a ascuns Dragnea, nu se poate prinde decât acest program și de aici această listă cu ”dușmani ai poporului” pe care a fost pusă să o citească ministrul-marionetă de la Interne.

Specific dictatorilor este să arunce în societate liste cu ”dușmani ai poporului” și aceasta este semnificația corectă a gestului făcut de ministrul-marionetă de la Interne, doamna secretară Carmen Dan.




Lista cu ”agitatori” nu este singurul efect al delirului dictatorial care l-a cuprins pe condamnatul Dragnea, după ce românii au ieșit în stradă să protesteze împotriva grupului infracțional organizat din Palatul Victoria.

Sunt și alte evenimente, mai grave, care expun pericolul uriaș ce zace în mentalitatea și atitudinea șefului PSD.

Miercuri seară, când în Piața Victoriei erau adunați aproape 150.000 de manifestanți care strigau ”PSD ciuma roșie!”, protestul împotriva guvernului de paie a fost urgent dizolvat prin provocarea unor violențe total neașteptate pentru cei care sunt în stradă de două săptămâni.

Particip la aceste proteste de când au început și niciodată nu am văzut vreun grup agresiv sau pus pe dezordine.
Miercuri seara m-am aflat chiar în zona unde se adunase grupul ce a provocat violențele. De când au intrat în piață, ca grup compact, au acționat total diferit de restul protestatarilor. Au strigat și s-au comportat așa cum o fac galeriile care merg la un meci de fotbal, pentru a produce aparența că sunt un grup de suporteri huligani.

Spun ”aparența” pentru că nu avem nicio dovadă că a fost o galerie a vreunei echipe.

Știm că au fost niște persoane care au pozat în suporteri și apoi au provocat conflictul cu Jandarmeria, au incendiat un panou publicitar și au distrus coșuri de gunoi stradale. Cât timp nu primim informații certe că violențele au fost provocate de o galerie sau alta, cred că greșim dacă acuzăm o galerie sau alta pentru ce s-a întâmplat miercuri seară în Piața Victoriei. Mai cred că ar trebui să căutăm pentru violențe o explicație dincolo de presupusa acțiune a unei galerii făcută numai de dragul violenței și pentru nimic altceva.




Cred că altceva a motivat violențele de miercuri seară.

Asta cu atât mai mult cu cât pe parcursul zilei au apărut informații că lideri ai PSD pun la cale tot felul de lucruri. Un site din Vâlcea a scris ieri despre cum caută Codrin Ștefănescu sportivi pentru a-i auce la București. Primarul Robert Negoiță a fost și el acuzat că a strâns grupuri de tineri, trimiși în Piața Victoriei pentru a provoca violențe. Acesta a negat ulterior informațiile.

Dacă privim logic situația, putem trage niște concluzii interesante. Să ne punem întrebarea: ”Cui folosesc violențele?”.

Cel mai simplu răspuns este că folosesc PSD și lui Liviu Dragnea, care ar vrea să oprească protestul împotriva lui și mai ales vrea, pe model iliescian, să crească ura electoratului propriu împotriva celor care i cer demisia.
Spune mult faptul că a doua zi după violențe marioneta lui Dragnea de la MAI a venit să ne spună că Jandarmii au găsit droguri la proteste.

Mie mi-a adus aminte de minerul filmat în iunie 1990 spunând că ”la penețeu am găsit droguri, mașină de scris și valută falsă”. Tot scenariul cu grupul violent și declarațiile ministrului de Interne de a doua zi miroase infiorător a iunie 1990, când Iliescu reducea astfel la tăcere Piața Universității.

Toate evenimentele din ultimele zile, declanșate în noaptea ordonanțelor penale când Palatul Victoria a devenit sediul oficial al grupului infracțional organizat din politică, denotă pericolul uriaș care zace în Liviu Dragnea.

Omul are instincte evidente de dictator sadea care se văd deja bine în PSD.

S-au văzut din momentul când, condamnat fiind, Dragnea a forțat partidul să-l aleagă cu o unanimitate care îl făcea invidios și pe Nicolae Ceaușescu.

Este imposibil ca nimeni din PSD să nu gândească normal, să nu aibă o problemă cu faptul că un infractor e ales șeful partidului. Statistic este imposibil ca toți pesediștii să fie hoți, corupți și interesați numai să poată fura fără măsură.

E o incertitudine doar procentul celor onești în masa de șmecheri care prin PSD văd doar o cale de acces la resursele statului. O certitudine este că dictatura lui Dragnea a impus în PSD tăcere totală și a ucis orice opoziție.

O dictatură resimțită și la ședința de astăzi al PSD, când ”partidul” a decis să meargă până la capăt cu planul ticălos prin care Dragnea vrea să încalece Justiția, chiar dacă ar putea să fie un plan sinucigaș pentru patid.

Cei mai fioroși dictatori ai lumii și-au împins popoarele în cele mai sinucigașe și oribile proiecte. Dragnea dă semne că are un astfel de potențial al răului uriaș și de aceea scoaterea lui de pe toate funcțiile publice deținute ar trebui să fie ținta principală a protestelor din stradă.

Conferința de presă susținută cu prim-ministrul marionetă Sorin Grindeanu a fost un alt moment de delir dictatorial sinistru în care imaginea în sine a trădat raportul de forțe. În timp ce Liviu Dragnea vorbea dintr-un fotoliu premium, prim-ministrul Grindeanu a fost pus pe un scaun mai mic. Ca în Evul Mediu, să fie clar cine e stăpânul și cine e sluga.




Dragnea și-a început conferința de presă spunând că cineva manipulează sute de mii de români să protesteze în stradă pentru a răsturna guvernarea PSD care este legitimă, apoi a turuit jumătate de oră despre dosarele lui, despre magistrații care l-au condamnat pe el, despre procurorii care l-au cercetat pe el. EL, EL, EL, EL, dosarele lui și o manipulare le fel de grobiană ca cele comise de Ceaușescu și Iliescu în 1989 și 1990.

Programul de guvernare al PSD nu a fost despre dosarele lui Dragnea. Nici măcar nu a conținut pe undeva prevederea că Dragnea și numai EL poate să îl aplice. Alegătorii PSD nu l-au votat pe Dragnea personal și nici nu au votat pentru planul de încălecare a Justiției pe care îl aplică acum minuțios.

Alegătorii PSD au votat pentru majorări de pensii și salarii ale bugetarilor, pentru un program de guvernare al unui partid, nu pentru un program pe persoana fizică Liviu Dragnea.

Nimeni nu a ieșit în stradă împotriva măsurilor economice din programul  de guvernare PSD. Ca atare Dragnea nu poate invoca votul de la alegerile parlamentare împotriva manifestanților care cer retragerea ordonanțelor rușinii.


Pe aceeași temă:  Ce facem dacă Dragnea nu e doar un baron corupt, disperat să-și rezolve dosarele?
Pentru binele României, să sperăm că Liviu Dragnea e doar un politician cu orizonturi politice teleormănene limitate și nu asistăm la ceva mult mai grav, comandat și pus la cale de la Moscova… continuarea aici!



PSD poate să-și facă programul pentru care acest partid a fost votat și fără Dragnea și asta nu are absolut nicio legătură cu dosarele acestui infractor. Dragnea suprapune lucrurile în delirul lui dictatorial, exact cum se suprapunea Ceaușescu peste tot ce ”râdea sub soare” în Republica Socialistă România.

În conferința de presă de astăzi, Dragnea ne-a arătat că are o mentalitate de dictator vizibilă. Este un personaj extrem de periculos.

Dragnea este capul răutăților din cauza cărora sute de mii de români protestează revoltați, de aceea el trebuie târât afară din Parlament, în primul rând. Dacă Dragnea rămâne la butoane sunt irelevante demisiile marionetelor pe care le-a pus acum la Palatul Victoria.

Dacă șeful penal al PSD este lăsat să rămână cu puterea în mâini, noaptea neagră a ordonanțelor penale este doar începutul unui lung șir de nenorociri pe care acesta le va comanda și executa împotriva României. Liviu Dragnea este un pericol grav pentru viitorul României.




 Gravatar Carti scrise de Mălin Bot Pagina de Facebook Google Plus Canalul de Youtube

 

 

Cele mai citite

Ciucă și Ciolacu s-au pozat alături de patriarhul Daniel, la capela din Parlament

Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu, liderii PNL și PSD, s-au fotografiat alături de patriarhul Daniel și au publicat aceste poze pe conturile lor de...

Războiul din Ucraina intră într-o nouă etapă: Operațiunea “Explozia brândușei”

Știrea zilei de ieri: "Rusia bombardează masiv Kievul" nu a luat pe surprindere oamenii cerebrali. Era de așteptat. Putem vorbi despre Crocus, noul Casus...

Votul din Consiliul de Securitate al ONU ce cere în premieră o „ încetare imediată a focului în Gaza” a fost salutat pe plan...

Votul de luni asupra unei rezoluţii a Consiliului de Securitate al ONU care cere pentru prima dată "încetarea imediată a focului" în Fâşia Gaza,...
Ultima oră
Pe aceeași temă