10.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialFata din multinațională: Cine sunt yuccie și ce vor ei de la...

Fata din multinațională: Cine sunt yuccie și ce vor ei de la noi | OPINIE

Umblă vorba prin târg că hipsterii nu mai sunt la modă, iar locul lor în societate (orice ar însemna acest lucru) a fost preluat de către Yuccie.

Yuccie (Young Urban Creatives) este noua reprezentare a tânărului urban creativ, urmașul de succes al hipsterilor. Această noua “specie” se vrea a fi o parte din generația Y, obișnuită cu confortul suburban și care visează la o carieră de succes. Se pare că noul trend este mult mai creativ ca cel de hipsteri și mai de succes ca cel de Yuppie (Young Urban Professionals) – așa se consideră.

Desigur că după așa ceva îți vine să urli “Fraților, io ce sunt?”. Și știți de ce? Tata se îmbracă numai în costume de blugi, eu îi zic că e cam țopism, iar el zice că e vintage, mama mea e extraterestră (sic!) își pune tot felul de flori în păr și spune că adoră flower-power . Cică un yuccie are blugi cu talie înaltă, pulovere oversize, ochelari de soare rotunzi și haine în stilul anilor 90. Păi asta sunt eu! Și dacă se mai pune și faptul că îmi plac prăjiturile (cică yuccie se hranesc cu produse de tip fast food, înghețată vegană și gogoși! Gooood.) pot fi încadrată la curentul bulimic, cu axa centrală pe yuccie și alunecând ușor pe hipster?

Pot fi încadrată la orice! Căci, de fapt, nu se egzistă nimic, yuccie ăștia nu aduc nicio noutate, nu vor mai nimic tocmai asta e – marele nimic, omenirea se plictisește al naibii, a ros enorme zone verzi din Terra potrivit unui studiu, consumă mai mult decât produce și când doarme creează haine pentru hamsterii creierului. Hasta la vista, baby!

Fata din multinațională
Fata din multinaționalăhttp://fata-din-multinationala
Fata din multinațională este pseudonimul sub care scrie comentarii despre viața obișnuită o fostă jurnalistă care acum a ales altă carieră. Din această poziție vede lumea având o perspectivă total diferită și proaspătă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă