15 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialFata din multinațională: Știți, nu? Petrecere de şapte stele cu Kim Jong-un...

Fata din multinațională: Știți, nu? Petrecere de şapte stele cu Kim Jong-un | OPINIE

Atunci când țara nu mai e nici măcar ce a sperat să fie și când te obișnuiești cu gândul că e mai bine să fii expat, nu mai știi despre ce să mai vorbești.

În niciun caz despre țară, popor, speranțe, tinerele genii ale patriei care ne vor salva cândva, icert, de la înec, blablabla.

Și atunci știți, nu?

Vorbim despre altceva. Și ce ar putea fi mai bun atunci când vrei să schimbi vorba? Veșnicul Kim Jong-un! Beleaua publică din direcția căreia vine, e drept, aerul sinistru, dar niciodată plictisul.

Palate, vaporașe, insule private. Viaţa liderului suprem nord-coreean nu e cu mult diferită de cea a unui star de la Hollywood, scriu The Telegraph, Time şi Business Insider. Deci trei publicații odată și pe print, nu online, că băieții ăștia oricum știu să le facă bine de tot pe ambele.

Liderul nord-coreean Kim Jong-un, care a preluat puterea după moartea tatălui său, Kim Jong-il, în 2011, a devenit cunoscut atât pentru dictatura sa brutală, cât şi pentru stilul de viaţă extravagant.

Recent, presa a relatat că liderul nord-coreean a ordonat ca lângă câteva dintre palatele sale să fie construite piste pentru avioanele sale private. "Sunt situate lângă locuri pe care Kim Jong-un le vizitează des, într-un perimetru securizat", a declarat Curtin Melvin, cercetător al Universităţii Washington pentru Reuters.

The Telegraph relatează că, pe lângă avioane private, Kim Jong-un mai deţine yacht-uri, jet sky-uri, precum şi numeroase vile folosite pentru a-şi găzdui oaspeţii. Baschetbalistul american Dennis Rodman, care a fost găzduit de Kim Jong-un în 2013, a relatat presei că viaţa dictatorului e "ca o petrecere de şapte stele, cu cocktail-uri, jet sky-uri şi insule private"! Cooool.

"Insulele sale sunt precum cele din Hawaii sau Ibiza, cu singura diferenţă că el e proprietarul. Are mereu 50-60 de oameni cu el, oameni normali, care beau cocktail-uri şi râd tot timpul împreună cu el. Dacă ceri o sticlă de tequila, poţi fi sigur că este cea mai bună tequila. Orice vrei, el are cel mai bun sortiment", a spus Rodman.

În ceea ce priveşte unul dintre yacht-urile private al lui Kim Jong-Un, Rodman a spus că e "o încrucişare între un vas de croazieră şi un vapor precum cele pe care le vezi la Disney".

Nici nu știi dacă e mai bine să fii un trist de România, sau un om normal care bea cocktail-uri și râde tot timpul împreună cu Kim.
Vom dezbate problema în noul an. Până atunci, La Mulți Ani și vouă!

Fata din multinațională
Fata din multinaționalăhttp://fata-din-multinationala
Fata din multinațională este pseudonimul sub care scrie comentarii despre viața obișnuită o fostă jurnalistă care acum a ales altă carieră. Din această poziție vede lumea având o perspectivă total diferită și proaspătă.
Cele mai citite

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...

JT Grup Oil anunță lansarea unei oferte publice de vânzare inițială a 10.000.000 acțiuni ordinare noi emise în urma unei operațiuni de majorare a...

JT Grup Oil S.A., companie ce activează pe piața distribuției de carburanți și dezvoltatorul celui mai nou terminal privat de produse petroliere din România...

Sărbătoare în inima Bărăganului! Unirea Slobozia, prima promovată în Liga 1

Unirea Slobozia s-a impus cu scorul de 1-0 în deplasarea de la CS Mioveni, în etapa a șasea a play-off-ului Ligii a 2-a, și...
Ultima oră
Pe aceeași temă