12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialIliescu l-a posedat pe Ghiță și partidul lui Tăriceanu ne spune că...

Iliescu l-a posedat pe Ghiță și partidul lui Tăriceanu ne spune că cinstea e mai rea ca glonțul talibanilor | OPINIE

Revolta românilor care au ieșit în stradă după votul rușinos din Senat în cazul Oprea a provocat doi politicieni să facă declarații șocante. Toxicul domn Ghiță s-a transfigurat în tovarășul Ion Iliescu din 1990 și Daniel Barbu, senator în partidul lui Tăriceanu, a jignit înfiorător eroii Armatei Romne și familiile îndurerate ale acestora.

Ghiță e la PRU acum și Barbu la ALDE, două partide satelit ale marelui partid al corupților, PSD.

Siglele politice sub care au făcut cei doi aceste declarații sunt irelevante pentru că, oricum, ei fac parte toți din aceeași mafie politică determinată să acapareze cât mai multă putere la alegerile din această iarnă.  

Ambele declarații ne arată cât de disperați sunt pușcăriabilii din PSD și sateliții săi să blocheze cumva investigațiile procurorilor DNA care le desființează un întreg mod de viață bazat pe corupție și parazitarea resurselor statului.

Un mod de viață care a menținut România în subdezvoltare și a furat românilor șansa la un viitor decent  într-o țară normală. Ei s-au îmbogățit prin acest mod de viață, obigându-ne pe noi să trăim într-o țară anormală.

Pe unii i-a ucis chiar în chinuri oribile acest mod de viață al politicienilor ca Sebastian Ghiță, Daniel Barbu sau Gabriel Oprea, că sunt toti din aceeași gașcă.

Bogdan Gigina și victimele dezastrului Colectiv reprezintă vieți curmate infiorător exact de modul cum au condus politicienii corupți România în ultimii 27 de ani. Sutele de mii de români morți în accidente pe șoselele românești de Evul Mediu sunt victimele modului cum au parazitat statul aceiași politicieni corupți. Cei care mor cu zile în spitale dezinfectate cu substanțe diluate sunt victimele celor pe care îi reprezintă Ghiță, Barbu, Oprea, Tăriceanu și mulți alții.


VIDEO: Sebastian Ghiță apără mafia din politică de la tribuna Parlamentului



Supărat pe românii care au ieșit în stradă zilele acestea, revoltați de rușinea națională consumată în Senatul României pentru a-l proteja pe Gabriel Oprea, inculpatul Sebatian Ghiță a amenințat că partidul lui, PRU, repetă mineriada din iunie 1990.

”Putem mobiliza 20.000 de oameni în stradă”, i-a spus Ghiță jurnalistului Sabin Orcan într-o emisiune moderată de Nadia Ciurlin pe B1 TV.

Este o declarație care ne arată cum se reproduce mentalitatea iliesciană a anilor `90 în oricine trece prin sferele înalte ale PSD. Probabil că nu ai cum să intri în aceste sfere, dacă nu ești mental din grupul celor care noaptea visează să poată aduce iar hoarde de mineri în București.

Sebastian Ghiță are chiar mai multe în comun cu metodele iliesciene ale anilor `90 decât vă imaginați.

Minerii au fost aduși la București de propaganda toxică pe care Iliescu o făcea atunci prin TVR. Ghiță este acum patronul unui astfel de instrument de propagandă care zi de zi face exact ce făcea TVR în 1990. Un instrument la fel de toxic și periculos pentru societate cum este și televiziunea securistului Dan Voiculescu. 

Nu e nicio diferență între ei și lucrează cu aceleași metode cu care Iliescu a provocat mineridele în anii `90.

Ca o picanterie interesantă, Ghiță a proferat aceste amenințări cu mineriada PRU în apărarea lui Gabriel Oprea care are o istorie interesantă alături de Miron Cozma, idiotul util cu care Ion Iliescu și-a făcut treaba murdară în 1990. Oprea a fost băiatul care îi cumpăra țigări lui Miron Cozma și îi ducea pardesiul la cuier în anii în care ”Luceafărul huilei” era Dumnezeu în Valea Jiului.  

Reîncarnare a lui Iliescu în Ghiță ne arată adevăratele intenții ale acestor oameni. Acum nu se feresc să amenințe cu mineriade împotriva celor care au ieșit în stradă, sătui de mafia din politică. Cine știe ce ar putea să facă după alegeri, dacă vor câștiga mai multă putere.

În timp ce spiritul tovarășului Iliescu îl poseda pe inculpatul Sebastian Ghiță, în direct, un senator ALDE comitea un gest și mai revoltător.

Daniel Barbu s-a gândit să folosească în scop politic militarii români din teatrele de operațiuni. I-a umilit spunând că ceea ce fac ei este mult mai puțin periculos decât situația aleșilor din administrația locală. Vezi Doamne, săracii aleși sunt supuși unor pericole înfiorătoare pe funcțiile pe care le ocupă din pricină că procurorii nu-i mai lasă să fure ca înainte. Pentru Daniel Barbu cinstea în adminisrația publică e mai rea ca glonțul talibanilor.

”Meseria de politician este grea si foarte putina lume stie de fapt ce faceti cu adevarat in fiecare zi a saptamanii, adesea si sambetele si duminicile. E o meserie grea, in zilele noastre, pentru ca este o meserie riscanta. E mai riscanta decat misiunea unui soldat in Afganistan”, a spus Daniel Barbu.

 

Declarația aceasta este de o ticăloșie infinită.

Este fără margini ticăloșia oricărui politician care folosește politic militarii din teatrele de operațiuni NATO. Acestor eroi le datorăm stabilitatea și protecția în fața atitudinii tot mai agresive a Rusiei. Domnul Barbu poate să umble liniștit și să vorbească prostii într-o țară care nu e ucrainizată, pentru că sunt militari români care își riscă zilnic viața în misiunile NATO la care România participă.


VIDEO: Senatorul ALDE Daniel Barbu a umilit și  bolnavii de SIDA din România



Eroii care au murit pe teatrele de operațiuni au plătit cu viața prețul pentru țara sigură în care domnul senator ALDE duce un trai călduț la sinecura parlamentară. Toată suferința părinților, fraților și copiilor militarilor români morți pentru țară este prețul pe care ei îl plătesc ca să poată senatorul Barbu și alții ca el să facă politică într-o țară care nu arată ca Ucraina. Exact pe cei care plătesc atât de scump pentru liniștea noastră i-a umilit Daniel Barbu.

Domnul Daniel Barbu, senator în partidul lui Călin Popescu Tăriceanu, crede că tot acest sacrificiu și toată această suferință sunt egale cu zero în fața ”supliciului” prin care trec aleșii locali, săracii de ei, pentru că nu mai pot să fure din banii publici ca până acum.




Cât de ticăloșit este un politician care poate să gândească și să spună o asemenea mizerie? Daniel Barbu trebuie obligat să demisioneze din Senat pentru aceasta jignire gravă la adresa militarilor români și a familiilor eroilor care și-au dat viața pentru țară.

La fel de ticăloșit ca cei 73 de senatori ai rușinii naționale, domnul Barbu a fost printre ei, care și-au bătut joc de familia lui Bogdan Gigina protejând-ul pe Gabriel Oprea de ancheta DNA. La fel de ticăloșit ca toxicul domn Sebastian Ghiță care amenință în 2016 cu mineriade, ca Iliescu în anii `90.


Urmărește-l pe jurnalistul Mălin Bot și pe rețele sociale



 

Cele mai citite

Ocolul Bucureștiului în 30 de zile

Coaliția PSD-PSD a făcut un ocol de treizeci de zile pentru a ajunge de unde a plecat. “Și mă ocoli...” – vorba bancului. Dar...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...
Ultima oră
Pe aceeași temă