9.8 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăSpecialSoluția lui Dragnea: Prim-ministrul Servil Shhaideh. Șeful penal al PSD crede că...

Soluția lui Dragnea: Prim-ministrul Servil Shhaideh. Șeful penal al PSD crede că România e Teleorman | OPINIE

Mă întrebam în dimineața aceasta cine este politicianul din PSD dispus să-i fie mameluc infractorului Liviu Dragnea, la Palatul Victoria. Nu oricine poate accepta să ocupe o funcție în condițiile umilitoare anunțate de infractorul-șef al PSD.

Liviu Dragnea a făcut public faptul că va propune pentru funcția de șef al Guvernului României o persoană care va lucra sub supravegherea lui strictă și sub monitorizarea atentă a unei comisii speciale din PSD.

În cuvinte mai simple, Dragnea a spus că va propune o persoană servilă, dispusă să devină o marionetă eficientă fără nicio demnitate și nimic mai mult. Practic și-a umilit viitorul prim-ministru PSD, înainte să spună cine este persoana aleasă pentru poziția aceasta.

S-au vehiculat câteva nume despre care știam că nu sunt ale unor persoane chiar atât de lipsite de orice demnitate încât să accepte funcția în asemenea condiții jenante.




Nu mă așteptam ca numele propus de condamnatul Liviu Dragnea să fie cel al doamnei Sevil Shhaideh, deși era evident că această persoană are un istoric pe funcții publice care o caracterizează ca fiind perfectă pentru postul de marionetă la Guvern. Dincolo de faptul că e fina lui Dragnea, a fost șefa de cabinet al baronului penal Nicușor Constantinescu. Practic, mafia PSD din Constanța a reușit acum să-și plaseze un om la Guvern, un obiectiv ratat sub guvernele Ponta.

Când a aflat pe cine propune Dragnea să devină șef al Guvernului României, jurnalistul Răzvan Chiruță a spus doar atât:  ”Servil Shhaideh”. O replică genială pentru situația în care ne aflăm.

Infractorul condamnat Liviu Dragnea s-a dus la președintele României alături de inculpatul Călin Popescu Tăriceanu pentru a o propune la șefia Guvernului României pe fina condamnatului pușcăriaș Nicușor Constantinescu, fostul baron PSD de Constanța.
Doamna ”Servil Shhaideh” este și fina lui Liviu Dragnea, care a plasat-o la Ministerul Dezvoltării după ce acesta a fost nevoit să părăsească funcția guvernamentală, în 2015, în urma condamnării la închisoare.

O propunere la care nu mă așteptam, pentru simplul motiv că l-am supraestimat pe baronul de Teleorman. Credeam că va găsi, totuși, un nume cât de cât credibil, pe care să-l păcălească să accepte funcția în condițiile umilitoare anunțate deja. Credeam că și-a depășit limitele de băiat de milițian devenit baron de Teleorman.

În realitate, marele câștigător al alegerilor parlamentare și președinte PSD nu a reușit să-și depășească limitele de șmecheraș județean care își pune fina servilă pe o funcție publică, pentru a-i executa comenzile. A făcut o propunere ca-n Teleorman pentru ditamai fotoliul de prim-ministru al României.

Când am comentat pe Facebook secretomania lui Liviu Dragnea pe tema persoanei propuse pentru șefia Guvernului, credeam că șeful penal al PSD nu reușește să găsească persoana dispusă să meargă chiar și la închisoare pentru șmecheriile lui, având în vedere că suntem și în fața unei racolări într-un ”grup infracțional organizat”, vorba secretarului de stat Paul Dobre care fugea de rupea pământul dintr-un guvern USL Victor Ponta.  

Cu doamna Servil Shhaideh nu mai am această grijă, având în vedere experiența consistentă alături de condamnatul Nicușor Constantinescu. Are un CV care o califică perfect și din acest punct de vedere, astape lângă faptul că are ca nași doi baroni penali.




Așadar, astăzi, Liviu Dragnea a propus soluția teleormăneană: o fină servilă care și-a dovedit capacitățile pentru el și pentru alt mare penal al patriei.

Numirea cu care s-a dus astăzi Liviu Dragnea la Palatul Cotroceni are și un aspect foarte amuzant pentru care doamna Sevil Shhaideh nu e vinovată.

Cred că nucleul dur al electoratului PSD, isterizat cu lozinci naționaliste, este total năucit să afle că a votat pentru un prim-ministru musulman, de etnie turco-tătară. Asta după ce i s-a răcnit pe la toate televiziunile penalilor că Julien e rău, că Soros vrea distrugerea României, că PSD susține familia creștin-ortodoxă, că străinii sug sângele poporului și multe alte bazaconii naționaliste grețoase.

Faptul că Dragnea nu și-a pus o secundă problema conflictului între ideile din propaganda electorală a PSD și propunerea doamnei Sevil Shhaideh trădează ce convingeri are acesta în legătură cu propriul electorat.

Este clar acum că Liviu Dragnea chiar e ferm convins că cei care votează PSD sunt o masă de manevră naivă fără inteligență și ușor de dus de nas ca o turmă de antilope Gnu. Parcă așa a descris și Valeriu Zgonea acest partid și pe susținătorii lui. Oameni care nu dau doi bani pe alegătorii lor și nu se jenează să spună asta public.

Desigur, pentru orice persoană decentă, sub nicio formă nu se pune problema ca etnia cuiva sau religia să fie subiect de discuție în numiri pe funcții publice. PSD a făcut însă din asta un subiect fierbinte nu doar în această campanie electorală, provocând situații revoltătoare și aducându-și propriul electorat în pragul apoplexiei naționaliste.

La alegerile prezidențiale și Victor Ponta a pedalat foarte agresiv pe etnia lui Klaus Iohannis, mergând până acolo încât PSD împărțea pliante în Transilvania în care spunea că ”sasul Iohannis vrea să dea Ardealul ungurilor”. Astăzi, electoratul îndopat cu aceste mizerii află năucit că Dranea și-a pus fina turco-tătară, de religie musulmană să conducă Guvernul României. Sublim.




 Gravatar Carti scrise de Mălin Bot Pagina de Facebook Google Plus Canalul de Youtube
 

 

 

 

 

Cele mai citite

Cluburile participante în noul format al Champions League vor primi și mai mulți bani. Anunțul UEFA

UEFA le-a transmis federaţiilor membre şi cluburilor modul detaliat în care vor fi repartizaţi banii în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor, care se va...

Facturi mai mici la gaze și electricitatea de la 1 aprilie. Ministrul energiei anunță noi scheme de plafonare

Ministerul Energiei se pregăteşte săptămâna aceasta de o optimizare a schemei de compensare/plafonare prin care facturile la energie şi gaze s-ar mai putea ieftini,...

Anunțul făcut de Roxana Nemeș. “Nu există altă soluție!”

Roxana Nemeș, artistă și fostă concurentă Survivor All Stars, a vorbit despre operație de endometrioză, boala care poate duce la infertilitate, despre durerile pe...
Ultima oră
Pe aceeași temă