9.8 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăSpecialA scos capul și infractorul Adrian Năstase. Pușcăriașul eliberat condiționat amenință cu...

A scos capul și infractorul Adrian Năstase. Pușcăriașul eliberat condiționat amenință cu suspendarea președintelui României | OPINIE

Majoritatea parlamentară dobândită de PSD, sub coordonarea condamnatului Liviu Dragnea, dă aripi tuturor politicienilor pușcăriași care simt că a venit vremea să se cocoațe iar pe vreo funcție de răspundere.

De ce nu ar gândi așa, din moment ce un infractor cu cazier penal gândește că se cuvine ca el să fie șeful Guvernului?

În spiritul acesta a scos capul pârnăiașul Adrian Năstase, unicul prim-ministru care a executat pedepse cu închisoarea pentru actele de corupție comise. Părintele politic al inculpatului Victor Ponta, un posibi al doilea fost prim-ministru care ajunge părnăiaș, a fost intervievat de televiziunea altui inculpat celebru: Sebastian Ghiță.




Din spatele unui birou sculptat luxos care îi expune grandomania maladivă, eliberatul condiționat din Penitenciarul Jilava, a vorbit cu tonul specific prețios-arogant despre experiența lui în detenție, despre cât de greu le-a fost apropiaților săi cât el, marele politician patriot, a stat la mititica.

Nu a spus nimic Adrian Năstase despre cât de bine se simte el și clanul lui cu beneficiile oferite de averea fabuloasă dobndită în perioadele în care acesta a ocupat funcții publice. Așa fac toți marii corupți ai patriei când sunt prinși de Justiție cu vreo hoție. Își plâng de milă chiar dacă toți rămân cu mare parte din averile dobândite numai și numai prin folosirea ilicită și imorală a puterii politice.

După ce și-a plâns de milă, Adrian Năstase s-a apucat să analizeze situația politic actuală. Pe un ton înfumurat până la Dumnezeu, fostul pârnăiaș de la Rahova și Jilava a explicat cum e musai ca preșdintele României să-l numească pe condamnatl Liviu Dragnea prim-ministru. Ba chiar a plusat explicând că dacă nu îl numește pe Dragnea să conducă Guvernul României, majoritatea PSD din Parlamentul României îl va suspenda pe Klaus Iohannis.

Imaginea cu Adrian Năstase care descrie cum va fi suspendat Iohannis dacă nu-l acceptă pe Dragnea ca prim-ministru mi-a adus în minte interviul în care alt pârnăiaș celebru al patriei anunța suspendarea altui președinte. La Dan Voiculescu mă refer și la celebrul interviu de dinaintea suspendării lui Traian Băsescu în care Felix descria calendarul operațiunii pe care o pregătea USL.
Nu m-ar mira ca și astăzi să-l auzim și pe Voiculescu cum amenință și el cu suspendarea lui Iohannis.

Electoratul PSD nu a reușit numai să-i dea infractorului Dragnea instrumentul majorității pentru a putea teleormaniza întreaga țară. A provocat și o veritabilă renaștere neașteptată pentru toți corupții patriei care deja au fost condamnați și unii dintre ei eliberați.

Dacă infractorul Dragnea vrea să fie prim-ministru, este firesc să vină și restul pușcăriașilor din politică la masa puterii pentru a emite pretenții, pentru a da directive, poate pentru a cere funcții.




 Gravatar Carti scrise de Mălin Bot Pagina de Facebook Google Plus Canalul de Youtube
 

 

 

Cele mai citite

Cluburile participante în noul format al Champions League vor primi și mai mulți bani. Anunțul UEFA

UEFA le-a transmis federaţiilor membre şi cluburilor modul detaliat în care vor fi repartizaţi banii în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor, care se va...

Naționala Under-19 a încheiat Turul de Elită cu o victorie în fața Croației! Elevii lui Adrian Dulcea au ratat calificarea la EURO

Selecţionata României Under-19 a încheiat Turul de Elită al Campionatului European de fotbal cu o victorie cu 1-0 obținută în fața Croației, la Varazdin....

De ce să măsori ingredientele cu un cântar de bucătărie? 3 motive

Utilizarea unui cântar de bucătărie poate părea un pas inutil pentru cei care sunt obișnuiți să măsoare ingredientele „după ochi”. Însă, când începi să...
Ultima oră
Pe aceeași temă