12 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialÎndrăznește să crezi că Severin stă prea puțin! | OPINIE

Îndrăznește să crezi că Severin stă prea puțin! | OPINIE

Îndrăznește să crezi că eurodeputatul PSD Adrian Severin, fost ministru de Externe în preacinstitul Guvern Adrian Năstase, nu o să facă mai mult de un an și ceva de închisoare. Are 62 de ani, execută doar o treime, știți povestea. Era gata să-și vândă țara pe 100.000 de euro oricui i-ar fi dat acești bani, iar acum spune că e patriot.

Îndrăznește să crezi că ambii colegi din afacerea „Sunday Times“ ai lui Severin, austriacul Ernst Strasser și slovenul Zoran Thaler,  sunt deja la pușcărie, condamnați în țările lor. Mai mult, slovenul a fost pus să plătească și suma de 32.500 euro. Între timp, Ernst Strasser se ocupă liniștit de biblioteca închisorii  în care se află. De reținut, și austriacul, și slovacul au demisionat imediat din Parlamentul European și și-au recunoscut vina. În schimb, al nostru a preferat să fie un nimic până la capăt și chiar mai departe.

Îndrăznește să crezi că Adrian Severin a fost exclus din PSD la cererea lui Victor Ponta și a fost apărat de Marian Vanghelie.

Îndrăznește să crezi că toate marile furăciuni au fost puse la cale de astfel de oameni pe vremea când domneau peste țară Ion Iliescu și Adrian Năstase. Pe vremea când Severin era un ministru de Externe gata să cedeze Insula Șerpilor de deștept ce era și se speria de H2-ul din apă.

Îndrăznește să crezi că Adrian Năstase a privatizat Petromidia, care a ajuns la kazahi, și Rompetrol, care a ajuns la austrieci, iar acum PSD îți vorbește despre vânzarea de țară.

Îndrăznește să crezi că Dragnea e condamnat pentru că a fraudat niște alegeri. Și el îndrăznește să-ți ceară votul din nou.

Îndrăznește să crezi că Ponta are mai multe dosare penale și că se crede la fel de victimă ca și Severin.

Îndrăznește să crezi că, în 2014, Victor Ponta s-a întâlnit cu George Soros la Palatul Parlamentului, unde, oficial, au discutat despre drepturile romilor.

Îndrăznește să crezi că Victor Viorel a condus „cel mai cinstit Guvern“ din care au fost arestați cei mai mulți miniștri.

Îndrăznește să crezi că tot ei au inventat cele mai multe taxe și acum te mint, tot ei, că le vor scoate.

Îndrăznește să crezi că ei au fugărit femeile care vindeau urzici pentru că acolo era marea evaziune fiscală. Tot ei ți-au supraimpozitat mica ta afacere și drepturile de autor.

Îndrăznește să crezi că nu și-au respectat peste 90% din promisiuni și acum vin cu aceleași gogoși.

Îndrăznește să crezi că și-au pus din nou pe liste toate obligațiile, rudele și fetițele.

Îndrăznește să crezi că, din cauza acestor mincinoși, o duci mai prost de la an la an.

Îndrăznește să crezi că toți aceștia vor plăti, la final, prea puțin. 

Îndrăznește să crezi că poți să scapi de ei cu o singură ștampilă.

Îndrăznește să crezi că ei te cred prost! Că ei cred că o să-i votezi din nou dacă te mai mint o dată!

Îndrăznești să-i mai crezi?

Cele mai citite

Petre Roman și Gelu-Voican Voiculescu, puși oficial sub acuzare în dosarul Mineriadei. Când va fi audiat Ion Iliescu

Parchetul General a anunţat punerea sub acuzare a fostului premier Petre Roman şi a fostului vicepremier Gelu-Voican Voiculescu pentru săvârşirea de infracţiuni contra umanităţii,...

NAMI Beach Club & More – o experiență exclusivă de vară, oferită de Radisson Blu Hotel Bucharest, în inima orașului – se va deschide...

Legendara piscină de la Radisson Blu Hotel Bucharest devine NAMI Beach Club & More, o nouă destinație de vară, care urmează să își deschidă...

Boeing pierde teren în fața Airbus, dar transportul aerian își revine

După pandemie, sectorul transportului aerian a revenit în forță, iar Consiliul Internațional al Aeroporturilor (ACI) World a prezis că traficul global de pasageri va...
Ultima oră
Pe aceeași temă