13.5 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăSpecialSlugărnicia inacceptabilă a CNA generează nebunia de la televiziunile mafiei | OPINII

Slugărnicia inacceptabilă a CNA generează nebunia de la televiziunile mafiei | OPINII

În 1990 TVR prostea milioane de oameni că ”legionarii” și ”drogații” pun țara în pericol în Piața Universității. Ion Iliescu injecta ură în societate atât de eficient încât mii de mineri din Valea Jiului au ajuns isterizați la București pentru a comite tot felul de violențe ferm convinși că fac ceva bun pentru țară.

 

De ceva timp se petrece iar exact același lucru în principal prin televiziunile de știri controlate de securistul Felix și fugarul Ghiță. În plan secund mecanismul acționează și printr-o droaie de alte canale, ziare și site-uri de știri, controlate tot din aceeași direcție.
Este exact același mod de operare născut în cele mai întunecoase cotloane ale Securității lui Nicolae Ceaușescu și folosit în cele mai urâte momente ale regimului Iliescu.


Citește și: Nedreptatea strigătoare la cer care se face familiei Aurei Ion | OPINIE



Nu vă imaginați cât de mult seamănă Sebastian Ghiță cu Dan Voiculescu.

Ghiță e produsul unor voiculești anonimi care au deținut o putere uriașă după 1990 prin serviciile secrete. Este exact același ADN securistorid comunist în inculpatul fugar Sebastian Ghiță și în condamnatul Dan Voiculescu. Un ADN a cărui origine este la Moscova.

 

De aceea nu este o întâmplare că este tras la indigo comportamentul celor doi în fața Justiției, cu singura diferență că Voiculescu a fost prea orgolios ca să o rupă la fugă atunci când a devenit evident că nu mai poate să scape.

 

În esență, amândoi au manipulat milioane de români prin televiziunile lor, exact cu aceleași metode cu care Iliescu a reușit să aducă minerii la București. Securiștii care l-au ajutat pe Iliescu să facă asta, mulți dintre ei educați la Moscova și controlați de KGB, s-au regrupat apoi în jurul lui Voiculescu sau pe lângă defunctul Corneliu Vadim Tudor. Unii dintre ei l-au educat în același spirit pe Sebastian Ghiță.

 

Le recunoști tehnica de manipulare sovietică de la o poștă.




E ca o drâră toxică ce curge neîntrerupt în urmă, prin istoria recentă, din RTV, prin Antena 3, via România Mare, către emisiunile TVR din 1990 care isterizau Valea Jiului până la mineriadele brutale.

Izvorul ei e chiar mai departe, în propaganda dictaturii comuniste și mai departe în metodele cu care regimul sovietic acționa în toate țările din lagărul comunist.

Există însă o diferență esențială între momentul când Iliescu folosea aceste metode pentru a aduce minerii în București și ceea ce fac acum Sebsatian Ghiță și Dan Voiculescu, cu scopul să provoace atmosfera de care are nevoie Liviu Dragnea ca să încalece Justiția și să asigure supreviețuirea speciei politice corupte care a parazitat România în ultimii 27 de ani.

Aderarea României la Uniunea Europeană ne-a obligat să adoptăm legi și să înființăm instituții responsabile cu salubritatea programelor TV. Despre Consiliul Național al Audiovizualului este vorba și despre legislația pe care această instituție o are la dispoziție. Este o legislație eficientă care are mecanisme teoretic foarte bune pentru a combate ceea ce fac Ghiță, Voiculescu și alți asociați ai lor.

O legislație complet inutilă din cauza slugărniciei persoanelor responsabile cu aplicarea ei.

Este un val uriaș de indignare pe rețele sociale și în comentariile marilor site-uri de știri din cauza manipulărilor grobiene în stil iliesciano-voiculescian, făcute în principal de Antena 3 și RTV și în secundar de o grămadă de alte canale și voci din grupurile de interese controlate de Voiculescu & Ghiță.

Gunoiul lăsat să se adune mormane, în special în emisiunile TV, a ajuns să emane un miros insuportabil care revoltă publicul. Societatea e sufocată de murdăria aceasta.

Acum, spre deosebire de anii `90, revolta aceasta se amplifică în rețele sociale și se revarsă în protestele celor care au ieșit în stradă pentru a-i spune lui Liviu Dragnea să-și retragă ordonanțele anti-Justiție. Toți sunt plătitori de taxe și impozite din care se alimentează bugetul baban al CNA. Bani plătiți degeaba unei instituții și unor persoane complet inutile pentru societate.
Pur și simplu, în acest moment, nu se justifică un leu din bugetul alocat CNA.

Instituția e complet paralizată de politrucii care în loc să servească interesului public servesc intereselor ilegitime și murdare ale unor politicieni care se zbat să paraziteze mai departe România și să încalece Justiția.

Servitorii lui Dragnea, Voiculescu, Ponta, Ghiță și compania sunt majoritari în CNA și au paralizat instituția. Nu le pasă de nebunia de la televiziunile mafiei, nu dau doi bani pe miile de români revoltați care au protestat în stradă și împotriva murdăriei din programele TV, îi ignoră pe colegii lor din CNA care nu mai știu cum să explice cât de gravă e situația.

Pur și simplu protejează deliberat un mod de operare ilegal și imoral care produce efecte foate grave în societate.





 Gravatar Carti scrise de Mălin Bot Pagina de Facebook Google Plus Canalul de Youtube

 

Cele mai citite

Războiul din Ucraina intră într-o nouă etapă: Operațiunea “Explozia brândușei”

Știrea zilei de ieri: "Rusia bombardează masiv Kievul" nu a luat pe surprindere oamenii cerebrali. Era de așteptat. Putem vorbi despre Crocus, noul Casus...

Koeman: Olanda trebuie să fie mai calmă cu mingea în amicalul împotriva Germaniei

„ Olanda trebuie să fie mai calmă cu mingea în amicalul împotriva Germaniei, altfel va avea parte de o seară grea la Frankfurt”, și-a...

Gestionarea culturii de lucernă pentru randamente maxime

Cultura de lucernă are un rol important în agricultura modernă, prin multiplele sale beneficii. Lucerna (Medicago sativa) este o plantă furajeră perenă, din familia...
Ultima oră
Pe aceeași temă