19.5 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăOp & EdOpiniiStructura moleculară a politicianului

Structura moleculară a politicianului

Am văzut un film documentar despre apă! Oamenii de știință sunt șocați! Desigur, formula chimică este aceeași: H20! Însă, și aici intervine revelația, structura moleculară a apei se modifică, se atrofiază, se schimbă, capătă puteri miraculoase în funcție de mediul extern, asemeni unei ființe vii, cu inteligență, empatie, memorie și cu emoții! Practic, în funcție de cum este tratată, apa poate sa conțină în sine un remediu pentru orice boala, ori are capacitatea de a se transforma, doar schimbând-și formula moleculara, în cea mai letala otrava!

Nu mă credeți? O sa va dau titlul documentarului, îl găsiți pe Youtube! Pana atunci, gândiți-va la postul cu apa de trei zile recomandat de toți medicii, la minunile agheasmei și, într-un final, de ce, dintre toate lichidele cunoscute omului, apa este singura care, în condiții de frig extrem, se dilată!

La politicienii români chestiunea este exact invers! Analogia este rodul unui reflex condiționat, perfect validat jurnalistic, ușor jenant din punct de vedere valoric! Dar perfect justificată in ceea ce privește potențialul de simbol!

Așadar, în timp ce structura moleculară este identică, doar formula chimică face diferența între politicienii din această țară! Și de aici survine esența! Formula chimică a unui politician se modifică, se atrofiază, se schimba, capătă puteri miraculoase în funcție de mediu extern, asemeni unei ființe vii, cu inteligență, empatie, memorie și cu emoții!

Concret, în funcție de cum este ales, dacă este ales, în cazul în care este la putere sau in opoziție, în condițiile în care cerșește voturi ori emite ordonanțe, politicianul român poate să conțină o soluție pentru orice problemă, ori, așa cum se întâmplă de cele mai multe ori, să se transforme în cea mai letala otravă!

Nu mă credeți? Consultați istoria postdecembristă a României! Și…beți apa!

Referință: Apa – film documentar titrat in romana, Bionet-Romania, Youtbe

Cele mai citite

Pe timp de război, cresc acțiunile firmelor producătoare de armament

Acțiunile unor mari companii care produc echipamente militare au crescut semnificativ, în contextul războiului din Ucraina și, mai nou, al războiului din Orientul Mijlociu,...

20 de țări vor cumpăra 500000 de obuze pentru Ucraina din afara Europei

Premierul ceh Petr Fiala a declarat marţi că 20 de ţări s-au angajat să cumpere o jumătate de milion de obuze pentru Ucraina din...

Iohannis la Consiliul European, azi și mâine. Situația din Orientul Mijlociu, pe agendă

Preşedintele Klaus Iohannis va participa, astăzi şi mâine, la reuniunea extraordinară a Consiliului European care va avea loc la Bruxelles.Şeful statului va participa, de...
Ultima oră
Pe aceeași temă