21 C
București
miercuri, 1 mai 2024
AcasăSpecialALEGERI LOCALE 2016. Cătălin Predoiu a demisionat din funcția de preşedinte al...

ALEGERI LOCALE 2016. Cătălin Predoiu a demisionat din funcția de preşedinte al PNL Bucureşti

Cătălin Predoiu a demisionat, luni, mandatul de preşedinte al PNL Bucureşti, după rezultatul slab din alegerile pentru Primăria Capitalei. Predoiu a fost învins de candidaţii PSD şi USB.

UPDATE. “Mi-am depus mandatul aşa cum am spus”, a precizat luni Cătălin Predoiu, care a candidat din partea PNL la Primăria Capitalei. 

Fiind întrebat dacă demisia i-a fost acceptată şi cine ar urma să preia interimar conducerea organizaţiei, Predoiu a spus că nu poate oferi deocamdată răspunsuri la aceste întrebări, transmite Agerpres.

Surse politice au declarat anterior pentru Mediafax că  Predoiu şi-a depus mandatul de preşedinte al organizaţiei PNL Bucureşti, iar la sediul din Modrogan 22, copreşedinţii PNL Alina Gorghiu şi Vasile Blaga asistă la numărătoarea paralelă, rezultatele urmând să fie integrate în analiza pe care PNL o va face.

Citește și: ALEGERI LOCALE 2016. Cine preia conducerea PNL București după demisia lui Cătălin Predoiu

Liberalii au convocat şedinţa Biroului Politic Naţional pentru miercuri, ora 15.00, urmând să fie discutate măsurile care se impun cu privire la rezultatul obţinut în alegerile locale.

Într-o primă reacţie după alegerile locale, copreşedintele PNL Vasile Baga a declarat, luni, că este dezamăgit de rezultatul de la Bucureşti, nu însă şi de cel obţinut de PNL în ţară.

 

 

Cele mai citite

Zelenski se precipită: Ucraina are nevoie de “o accelerare semnificativă” a livrărilor de armament

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat marţi seara că Ucraina are nevoie de "o accelerare semnificativă" a livrărilor de armament de la partenerii săi...

Zeci de persoane, care încercau să ajungă în Piaţa Taksim pentru o manifestaţie de 1 Mai, reţinute de poliţie

Zeci de manifestanţi adunaţi la Istanbul pentru a sărbători 1 Mai au fost reţinuţi miercuri de forţele de ordine.Primele altercaţii au apărut în timp...

Ciocniri violente între poliția georgiană și manifestanți la Tbilisi

Poliţia georgiană a folosit forţa marţi împotriva manifestanţilor de la Tbilisi, unde mii de persoane s-au adunat pentru a treia săptămână ca să protesteze...
Ultima oră
Pe aceeași temă