12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialCe spune MRU despre șefia cancelariei prezidențiale

Ce spune MRU despre șefia cancelariei prezidențiale

Prim-vicepreședintele PNL Mihai Răzvan Ungureanu a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că nu poate să confirme, dar nici să infirme zvonurile din presă cu privire la preluarea șefiei cancelariei prezidențiale.

”Nu confirm, dar nici nu infirm. Preşedintele Klaus Iohannis îşi va prezenta singur echipa. Voi fi aproape de el, indiferent de poziţia mea”, a spus Ungureanu, la Iași.

Președintele ales, Klaus Iohannis, își alege, în aceste zile echipa de consilieri care îl va însoți la Palatul Cotroceni. Prima propunere ca Dan Mihalache să fie șeful cancelariei prezidențiale a generat reacții negative în societatea civilă.

Un grup de intelectuali, printre care Andrei Pleşu, Gabriel Liiceanu și Vladimir Tismăneanu, au transmis președintelui ales o scrisoare deschisă în care îi sugerează că anumite numiri de consilieri ar intră în contradicție cu așteptările generate de uriașa încredere și susținere de care s-a bucurat în alegeri.

Klaus Iohannis a răspuns duminică, printr-un mesaj pe Facebook, scrisorii deschise care îi fusese trimisă, prin intermediul Revistei 22. El susține că râmane credincios promisiunilor și angajamentelor pe care și le-a luat față de românii din țară și din străinatate.

Cele mai citite

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...
Ultima oră
Pe aceeași temă