16.8 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialVictor Ponta îşi cere SCUZE românilor. Mesaj surprinzător al fostului premier

Victor Ponta îşi cere SCUZE românilor. Mesaj surprinzător al fostului premier

Fostul premier social-democrat Victor Ponta le-a mulţumit joi giurgiuvenilor că "i-au fost alături şi la bine şi la rău" şi şi-a cerut iertare pentru faptul că "a plecat în noiembrie". 

"Azi, sunt aici în primul rând ca să vă mulţumesc dumneavoastră şi tuturor celor din Giurgiu care mi-au fost alături la bine şi la rău şi să le mulţumesc că împreună am făcut foarte mult bine în ultimii ani. Pot să vin şi la Giurgiu să îl susţin pe domnul primar Barbu, pot să merg oriunde în ţară, pentru că mergând pe stradă, aţi văzut şi dumneavoastră şi astăzi, nu e în toată ţara asta un singur pensionar care să spună că Ponta i-a tăiat pensia, toţi pot să spună că am adăugat. Nu există un professor, un medic, un poliţist, un militar, un funcţionar care să spună că noi i-am tăiat vreun leu din salariu, ci doar am adăugat… Am un singur lucru pentru care trebuie să vă cer iertare – şi ştiu că sunteţi supăraţi pe mine – de ce am plecat în noiembrie şi vreau să vă spun doar atât că poate tot răul spre bine", a afirmat Ponta, citat de Agerpres. 

El a explicat că, la momentul acela, în noiembrie anul trecut, preşedintele Klaus Iohannis "a folosit moartea unor oameni nevinovaţi ca să îşi pună guvernul lui", iar acum românii au văzut ce înseamnă acesta. "Ne-am întors la vremea lui Băsescu şi a lui Boc, când spuneau că nu sunt bani şi ei îşi dădeau miliarde, aşa că, duminică, oamenii vor fi alături de noi, sunt convins că şi aici la Giurgiu, şi în Bucureşti, şi în toată ţara vom câştiga alegerile locale şi în toamnă vă asigur că PSD, împreună cu colegii noştri de la ALDE şi cu ceilalţi care ne-au fost alături, o să formăm din nou Guvernul şi o să ne apucăm din nou de treabă', a declarat Victor Ponta. 

Acesta s-a aflat joi, la Giurgiu, pentru a fi alături de candidatul PSD la funcţia de primar al municipiului, Nicolae Barbu, şi a stat de vorbă cu cetăţenii în centrul oraşului. 

Cele mai citite

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...

De ce să alegi călătoria cu autobuzul sau autocarul de la Bucureşti la Chişinău?

Călătoria cu autobuzul sau autocarul de la București la Chișinău poate fi o opțiune excelentă pentru cei care caută o modalitate confortabilă și accesibilă...
Ultima oră
Pe aceeași temă