16.7 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăPoliticăCodrin Ștefănescu: Şi-a băgat dracul coada în PSD. Avem o problemă serioasă

Codrin Ștefănescu: Şi-a băgat dracul coada în PSD. Avem o problemă serioasă

„Avem o problemă serioasă şi trebuie să o recunosc. Ca urmare a unor declaraţii din ultima vreme a colegilor noştri şi urmare a altor lucruri ca lipsa de comunicare, faptul că de câteva zile se amplifică de o sută de ori situaţia din partid, am considerat că este foarte important să facem un CExN fulger luni, în care tema principală ar fi să ne reglăm toate problemele şi să vedem cum au ajuns în spaţiul public aceste probleme amplificate cu o sută de ori, cu o mie de ori”, a declarat Ştefănescu, la un post TV, potrivit Mediafax.

Secretarul general-adjunct al PSD a adăugat că în şedinţa de luni se va discuta despre frământările din partid, în condițiile în care peste 100 de primari din țară au transmis mesaje „să ne potolim”.

„Vom discuta doar despre ce ne frământă şi cum am ajuns noi de la începutul anului să fim pe toate paginile ziarelor, şi aici şi peste hotare şi să se vorbească despre războiul din PSD. (…) Şi-a băgat dracul coada în PSD. Nu l-am indentificat. La Grindeanu a fost Ponta, acum nu cred că dracul e de aici, de la noi. Face un lucru mai grav. Trebuie o concluzie luni şi o declaraţie de presă comună, cu ochii pe noi sunt un milion de membrii de partid şi de români care ne-au votat”, a mai declarat Codrin Ştefănescu.

Secretarul general-adjunct al PSD a precizat că situaţia actuală nu e similară cu cea a precedentului Guvern, condus de Sorin Grindeanu. „Tudose nu e Grindeanu, să ne lămurim. Cu Grindeanu am încercat să rezolvăm problema până în ultima secundă. (…) Când domnul dracu’, Ponta, a venit lângă el, Grindeanu a luat-o razna. A trebuit să băgăm moţiune împotriva unui om, confiscase Guvernul şi nu era Guvernul lui. Nu e aceeaşi situaţie. Vom detensiona toată această situaţie luni, credeţi-mă. Eu cred că vom intra în normal”, a susţinut Ştefănescu.

PSD a convocat şedinţa Comitetului Executiv luni, la sediul din partidului din Kiseleff, pentru a tranşa situaţia din partid, potrivit surselor Mediafax, mai mulţi membri social-democraţi solicitând întrunirea CEx cât mai urgent. O nouă schimbare de guvern ar fi o sinucidere politică pentru PSD, avertizează fostul ministru al Apărării, Adrian Ţuţuianu, care crede că performanţele economice înregistrate în 2017 au fost, în mare parte, anulate de conflictul intern.

Cele mai citite

SUA vrea să construiască un debarcader în largul Fâşiei Gaza pentru livrarea de ajutor umanitar

Costul estimat de armata americană pentru construirea unui debarcader în largul Fâşiei Gaza pentru livrarea de ajutor umanitar a crescut la 320 de milioane...
Ultima oră
Pe aceeași temă