13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportANAF oferă consultaţii pe Facebook

ANAF oferă consultaţii pe Facebook

ANAF a anunţat că va oferi îndrumare şi asistenţă în domeniul fiscal pe pagina de Facebook a instituţiei în fiecare miercuri pe o tematică care se va schimba de la o săptămână la alta. 

“Vă anunțăm că, începând cu această săptămână, Direcția Generală de Servicii pentru Contribuabili va oferi îndrumare și asistență în domeniul fiscal, inclusiv pe această pagină de Facebook. În fiecare zi de miercuri, patru dintre colegii noștri vor răspunde întrebărilor dumneavoastră cu privire la tematica selectată pentru discuții în săptămâna respectivă”, se arată pe pagina de Facebook a ANAF. 

Citeşte şi: ANAF, ghiuleaua confiscărilor

Astfel, miercurea aceasta, ANAF va răspunde întrebărilor legate de completarea și depunerea Declarației privind veniturile realizate din România  și a Declarației privind veniturile realizate din străinătate. 

“În acest sens, săptamâna aceasta, miercuri (20.05.2015), vă vom sta la dispoziție aici, pe Facebook, unde așteptăm întrebările voastre legate de completarea și depunerea Declarației privind veniturile realizate din România (formularul D200) și a Declarației privind veniturile realizate din străinătate (formularul D201), care au termen limită de depunere data de 25 mai 2015. Până atunci, cei interesați pot consulta materialele publicate pe site-ul ANAF. În funcţie de numărul întrebărilor adresate şi de complexitatea acestora, răspunsul va fi comunicat pe loc sau ulterior, într-un timp cât mai scurt. Miercuri, începând cu ora 09.00, puteți adresa întrebările sub forma comentariilor la postarea care va avea titlul: “Completarea și depunerea formularelor D200 și D201″”, potrivit paginii ANAF. 

Cele mai citite

Marcel Ciolacu, despre inflație: “Reuşim să o ducem într-un trend descendent… suntem în drumul economic corect”

Marcel Ciolacu, în calitate de prim-ministru, subliniază că inflația are o tendință descendentă, iar acest lucru devine evident în fiecare lună. În plus, el...

Lamborghini va fabrica o ediție limitată a variantei Huracan

Lamborghini a prezentat o ediție specială a modelului italian, cu patru vopsele deosebite, stil camuflaj. Au fost produse doar 12 exemplare, toate fiind deja...

Beat la volan, cu 218 km pe oră în localitate

Un șofer în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost prins de polițiști conducând băut la volan și cu o viteză de...
Ultima oră
Pe aceeași temă