13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSportBănicioiu, despre moţiunea de cenzură a PNL: Nu propune nicio soluţie şi...

Bănicioiu, despre moţiunea de cenzură a PNL: Nu propune nicio soluţie şi este superficial redactată

Nicolae Bănicioiu, minitrul Sănătăţii, a declarat, marţi, că moţiunea PNL este superficial redactată, nu propune nicio soluţie, fiind “un fel de autocritică pentru ceea ce a făcut acest partid în perioada când era la guvernare”, scrie Mediafax.

CITEŞTE ŞI  Orban, despre moţiunea de cenzură a PNL: O depunem pe 5 iunie 

După ce am citit moţiunea mi-am dat seama că este superficial redactată, nu propune nicio soluţie şi este un fel de autocritică pentru ceea ce au făcut ei în perioada guvernării. Foarte multe chestiuni, care nu mai sunt de actualitate în momentul de faţă, nu mai sunt la Ministerul Sănătăţii. Este clar o lipsă de interes şi cred că o lipsă de respect faţă de colegii şi de oamenii care poate îi iau în serios. Moţiunea a fost depusă exact la ultima dezbatere. Totuşi au vrut să vină un pic în ajutorul firmelor de medicamente, dar vestea proastă pentru domnii care au depus moţiunea este că nu o să îi ajute cu nimic“, a spus Bănicioiu înainte de a intra la Grupul PSD din Senat.

Ministrului Sănătăţii a mai spus că semnatarii moţiunii “nu au vrut niciodată să scadă preţul medicamentelor”, în perioada în care se aflau la guvernare. Ludovic Orban, prim-vicepreşedintele PNL,  a declarat, marţi, că PNL va depune moţiunea de cenzură pe 5 iunie, citirea sa va fi cel mai probabil săptămâna viitoare, iar dezbaterea peste încă o săptămâna.

 

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă