10.5 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialVIDEO. Băsescu, despre lansarea lui Ponta: "Acest om şi-a pierdut cumpătul"

VIDEO. Băsescu, despre lansarea lui Ponta: “Acest om şi-a pierdut cumpătul”

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică, despre lansarea candidaturii lui Victor Ponta, în urmă cu o zi, pe Arena Naţională, că "acest om şi-a pierdut cumpătul şi controlul" şi că "va fi vai de noi cu un preşedinte ca Ponta, Kim Jong-Un".

Întrebat dacă a văzut lansarea candidaturii lui Victor Ponta, de sâmbătă, de pe Arena Naţională, preşedintele a spus că a văzut-o la televizor, din jurnale. "Îmi era greu să urmăresc un asemenea eveniment, în condiţiile în care semăna leit cu ce am văzut la Kim Jong-Un, ăsta, şi care se pare că este extrem de atractiv pentru Ponta", a comentat preşedintele.

www_server_root = ‘http://worker.contentchannel.ro/play’;document.write(”);if(typeof flowplayerhtml == ‘undefined’) { document.write(”);}var domain = document.domain;var domain_split = domain.split(‘.’);var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + “.” + domain_split[domain_split.length-1];document.write(unescape(“%3Cscript src=’http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayerhtml_max/b04a4d9f2c5eaa4151abb571d3f3d18c/”+ cHannel_domain +”‘ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”));

El a continuat: "Să faci de ziua ta o asemenea manifestare, arată că omul ăsta şi-a pierdut cumpătul şi controlul. Va fi vai de noi, cu un preşedinte ca Ponta, Kim Jong-Un", a spus Băsescu.

"Omul ăsta este un kitsch, un fals total. Când îl cauţi, e masterand la Catania, pe urmă constată că nu mai este, îl cauţi doctor, îl găseşti cu un plagiat. Tot CV-ul lui eun fals. Tot CV-ul acestui om este un fals", a mai spus Băsescu, despre Victor Ponta.

Preşedintele a mai arătat că Elena Udrea are "obligaţia şi voinţa" să îşi joace şansa şi a precizat că, faţă de acum câteva luni, când afirma că Elena Udrea îl poate "bate", fizic, pe Victor Ponta, acum "constată că este şi mai inteligentă decât Ponta şi mult mai cinstită decât Ponta".

Despre Klaus Iohannis, Traian Băsescu a spus că "până mai acum câteva luni, era susţinător al loviturii de stat din 2012".

"Astăzi, e mare democrat. MI-e greu să privesc la soluţiile lor şi să am încredere în ei ", a precizat Băsescu.

Despre premierul Republicii Moldova, Iurie Leancă, Băsescu a spus că a fost până în octombrie 1989, în Ambasada Uniunii Sovietice din Bucureşti, şi a precizat că de aceea este "atât de unit în gânduri şi simţiri cu premierul Victor Ponta".

"Leancă, cel care a fost până în octombrie 1989, în Ambasada Uniunii Sovietice din Bucureşti. Poate nu aţi ştiut", a spus Traian Băsescu, despre prezenţa la lansarea candidaturii lui Victor Ponta a premierului Republicii Moldova, Iurie Leancă şi despre anunţul privind susţinerea de către acesta a candidaturii lui Ponta.

Cele mai citite

Israelul, atac cu rachete asupra Iranului

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News...

Israelul, atac cu rachete asupra Iranului

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News...

Liniile STB care duc la Arena Națională, modificate cu ocazia partidei FCSB – Rapid

În această sâmbătă, liniile 86, 90 și 143 vor funcționa pe trasee temporar modificate, informează Societatea de Transport București (STB). “Cu ocazia organizării meciului de...
Ultima oră
Pe aceeași temă