14.5 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSportBăsescu: Procesul de islamizare al Europei va continua

Băsescu: Procesul de islamizare al Europei va continua

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat, sâmbătă, într-un interviu acordat B1Tv, că europenii ar trebui să limiteze intrarea oamenilor din statele islamice în UE, pentru a stopa alertele și atentatele teroriste. 

"Nu sunt unul dintre aceia care spun că năvălesc mii de turiști odată cu migrantii. în atacul de la Paris au fost identificați doi care au venit în septembrie-octombrie. Aceștia au fost utilizați, dar în mod cert mai sunt mulți alții. Categoric reprezintă un risc", a spus Băsescu.

Fostul șef de stat a mai spus că ”în cinci ani, se vor găsi soluțiile de punere sub control și nu vom mai avea atentate pe teritoriul UE. Avem riscul pe termen lung. Eu am 3 nepoței. Nu mi-aș dori ca ei să trăiască într-o Europă islamizata care își pierde valorile creștine. Dacă menținem această politică de a fi casa în care să vină toți cei nemulțumiți de viața din statele islamice vom avea în fiecare an câteva milioane. Uitați-va la natalitate. Mulți dintre politicieni aduc asta că scuză. Procesul de islamizare al Europei va continua. Europa a intrat într-un război antiterorist". 

Traian Băsescu a avut mai multe luări de poziție similare, în ultimele săptămâni, privind imigranții și amenințările teroriste. 

Cele mai citite

Premieră pentru Lewandowski la Barcelona! Ce performanță a reușit atacantul polonez în meciul cu Valencia

Robert Lewandowski a reuşit primul său hat-trick în campionatul Spaniei, în partida câştigată pe teren propriu de FC Barcelona în faţa Valenciei, cu scorul...

Continuă pasa neagră a Rapidului! Giuleștenii, învinși pe teren propriu de Universitatea Craiova

Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 2-1 în fața Rapidului, în Giulești, grație golului macat la ultima fază de Alexandru Crețu. Universitatea a deschis...
Ultima oră
Pe aceeași temă