10.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSportBiro Rozalia a fost propusă de UDMR pentru Ministerul Culturii

Biro Rozalia a fost propusă de UDMR pentru Ministerul Culturii

UDMR o propune pe Biro Rozalia pentru funcția de Ministrul al Culturii, după ce Kelemen Hunor și-a dat demisia din această funcție.

”Biro Rozalia are experiența politică și administrativă pentru a ocupa această funcție”, a declarat Kelemen Hunor, președintele UDMR.

Biro Rozalia este în prezent preşedintele Organizaţiei de Femei a UDMR şi preşedinte al Consiliului Reprezentanţilor Unionali.

Biro Rozalia a declarat că va continua proiectele inițiate de Kelemen Hunor.

”Voi lucra pentru punerea în practică a acordului politic semnat de UDMR cu ceilalți parteneri de coaliție și voi lucra ca această guvernare să fie eficientă și ca fiecare cetățean să simtă că instituțiile sunt pentru cețățean și nu invers”, a spus Biro Rozalia. 

Ea a povestit că a lucrat zece ani în sectorul privat și zece ani în administrația locală, iar de un an și jumătate este senator UDMR. ”Sunt obișnuită ca om să iau decizii și să coordonez”, a  precizat Biro Rozalia.

Biro Rozalia este anchetată din 2012 de Agenția Națională de Integritate pentru conflict de interese. 

Kelemen Hunor a demisionat din funcția de ministrul al Culturii după un conflict cu premierul Victor Ponta pe tema iniţiativei cetăţenești referitoare la minorităţi.

Cele mai citite

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii

Elevii vor intra de vineri în vacanţă, după finalizarea cursurilor, şi se vor întoarce în şcoli miercuri, 8 mai, potrivit calendarului aprobat de Ministerul...

EXCLUSIV. Directorii de școli, schimbați înainte de alegeri. STATISTICĂ

De la 1 ianuarie 2023 și până la jumătatea lunii martie a super anului electoral în curs, peste 500 de directori și directori adjuncți...

Fostul președinte Ion Iliescu, audiat acasă de procurori, în dosarul Mineriadei

O echipă de anchetatori de la Parchetul General a mers, vineri dimineaţa, la locuinţa lui Ion Iliescu, pentru a-l anunţa pe fostul preşedinte că...
Ultima oră
Pe aceeași temă