21.3 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSportBlaga: Votăm "la vedere" în cazul Udrea

Blaga: Votăm “la vedere” în cazul Udrea

Co-preşedintele PNL Vasile Blaga a declarat, luni, că PNL va vota "la vedere" la toate cele trei cereri ale justiţiei în cazul Elenei Udrea.

"Astăzi în Parlament, PNL va vota în toate cele trei cazuri, conform principiilor sale, adică noi nu votăm aici în funcţie de cum îi cheamă pe cei la care se referă justiţia şi vom vota cererile de fiecare dată ale Justiţiei. Vom vota la vedere, astfel încât să nu fie surprize din acest punct de vedere", a precizat Blaga într-o conferinţă de presă.

De asemenea, Blaga l-a criticat pe premierul Victor Ponta pentru felul în care acesta o cataloghează în aceste zile pe Elena Udrea.

"Nu pot să nu văd modul în care se comportă premierul în acest zile, cât de jucăuş este, cum o cataloghează în fel şi chip pe o foarte bună prietenă a domniei-sale şi a familiei domniei-sale, pe doamna Elena Udrea, doar împreună s-au afişat de atâtea ori, uitând că nu noi am fost avocaţii familiei Cocoş, ci dânsul a fost avocatul familiei Cocoş. Aşa, mai multă reţinere şi din partea domniei sale n-ar strica", a comentat Blaga.

El a fost întrebat cum comentează acuzaţiile care i se aduc Elenei Udrea de către procurori, ţinând cont de faptul că au fost colegi de partid şi dacă a avut suspiciuni faţă de Udrea.

"Eu nu am niciun fel de suspiciuni, pentru că nu am astfel de discuţii, nu ştiu de astfel de intervenţii. Nu am fost într-o relaţie foarte caldă cu doamna Udrea. Să-şi facă treaba justiţia! Dânsa să încerce să se apere", a răspuns Blaga.

 

Cele mai citite

Florinel Coman, după ce FCSB a cucerit primul titlu din ultimii 9 ani: „E un moment unic care va rămâne în inima mea”

FCSB a învins-o pe Farul cu 2-1, sâmbătă seara, pe Arena Națională, și a cucerit un nou titlu după 9 ani de așteptare. La...

Nicușor Dan anunță începerea tratamentelor pentru combaterea țânțarilor

Primarul Nicușor Dan a anunțat că Compania Municipală Eco Igienizare din București a inițiat primul tratament din cele 14 programate pentru acest an, conform...

Recent eliberat din închisoare, prins în flagrant în timp ce transporta 7 grame de heroină

La data de 26.04.2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Iași au decis reținerea unui individ,...
Ultima oră
Pe aceeași temă