12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSportTatiana Niculescu Bran, după demisia de la Cotroceni: ”Să fi schimbat măcar...

Tatiana Niculescu Bran, după demisia de la Cotroceni: ”Să fi schimbat măcar perdelele palatului/ m-aș fi numit (…) dama cu perdele”

Fostul purtător de cuvânt al președintelui Iohannis, Tatiana Niculescu Bran a scris duminică, pe pagina sa de Facebook, că ”scurta experiență în administrația prezidențială” a predispus-o la poezie și a postat un ”poem” în vers alb, inspirat din experiența de la Cotroceni.

”să fi schimbat măcar perdelele palatului /m-aș fi numit, prin decret, dama cu perdele/să fi scos măcar covoarele în ploaie/ reforma instituțiilor era gata /of, să fi renovat cantina la timp /alta, cu totul alta era viața”, este ”poemul” postat de Bran.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul pentru eliberarea din funcția de consilier prezidențial Tatiana Niculescu Bran, după ce aceasta a anunţat, marţi, că s-a retras din funcția de purtător de cuvânt al şefului statului.

Tatiana Niculescu Bran a anunţat, marţi, că s-a retras din funcția de purtător de cuvânt al președintelui Klaus Iohannis, menţionând că decizia a fost motivată de constatarea că, în perioada decembrie 2014 – aprilie 2015, colaborarea sa cu presa nu a fost cea pe care ar fi dorit-o.

"Azi, 21 aprilie, m-am retras din funcția de purtător de cuvânt, de comun acord cu Președintele României. Decizia mea a fost motivată de constatarea că în perioada decembrie 2014 – aprilie 2015, colaborarea mea cu presa nu a fost cea pe care aș fi dorit-o", declară Tatiana Niculescu Bran, potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.

Cele mai citite

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...
Ultima oră
Pe aceeași temă