20 C
București
luni, 3 iunie 2024
AcasăSportBucătărie de 29.000 de euro la Cotroceni

Bucătărie de 29.000 de euro la Cotroceni

Administrația prezidențială a achiziționat printr-un contract cu atribuire directă, de la o firmă din Ploiești, echipamente profesionale de bucătărie în valoare de circa 29.000 de euro, după ce purtătoarea de cuvânt a președintelui, Tatiana Niculescu Bran, s-a plâns în luna decembrie că angajaţii nu au unde să mânânce, informează B1 TV. 

Tatiana Niculescu Bran a confirmat că echipamentele vor fi folosite pentru redeschiderea fostei cantine de la Palatul Cotroceni. 

Citește și: Președintele Klaus Iohannis, în vacanță de Paști

După ce a preluat funcţia de purtătoare de cuvânt a preşedintelui Klaus Iohannis, Tatiana Niculescu a precizat că este nemulţumită de modul în care arată interiorul Palatului Cotroceni. 

“Multe birouri mai păstrează încă mobilierul vetust din vremea comunismului, covoare înflorate pe fond roșu închis, perdele grena, canapele cu perne de catifea de un gust îndoielnic și, peste toate, mirosul îmbâcsit al hotelurilor comuniste. Te aștepți ca, dând la o parte colțul unei cortine care acoperă o ușă, să găsești, expus la loc de cinste, vreun portret al lui Nicolae Ceaușescu. La Cotroceni nu se mănâncă, deși angajații administrației petrec 10-12 ore pe zi la locul de muncă. Nu există cantină, nu există nici măcar un chioșc cu napolitane expirate. În schimb, dacă ți-e sete, formezi un număr de interior și cineva sosește cu o tavă pe care se află o sticlă cu apă și un pahar”, scria Tatiana Niculescu în decembrie 2014.

Citește și: Klaus Iohannis, bilanț la 100 de zile de la începerea mandatului

De asemenea, Administraţia Prezidenţială a mai cheltuit 48 de mii de lei pentru lucrări de zugrăvire şi şi 63.000 lei pentru servicii de întreţinere pentru centralele termice.

Tatiana Niculescu Bran a transmis următorul mesaj postului de televiziune B1 TV. 

”Am apreciat abordarea bucătăriei la B1. Eram convinsă că un post atât de profesionist și obiectiv nu va rata știrea. Mulțumesc pentru inspiratele comentarii. Paște fericit!”.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă