8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportCarmen Dan: Eu nu mi-am retras demisia. Îndârjirea lui Grindeanu ne-a pus...

Carmen Dan: Eu nu mi-am retras demisia. Îndârjirea lui Grindeanu ne-a pus într-o situație inedită

Carmen Dan a precizat, joi, la sediul Ministerului de Interne, că nu și-a depus cererea de retragere a demisiei, la Secretaritul General al Guvernului.

„Eu sunt la minister. Eu nu mi-am retras demisia. Analizez. Ne-a pus îndârjirea dl. Grindeanu într-o situație atât de inedită… Analizăm. Cautăm o soluție juridică”, a spus Carmen Dan, la Digi24.

15 miniștri demisionari din Guvernul Grindeanu și-au retras demisiile, anunță agenția Mediafax. Printre aceștia, Lia Olguța Vasilescu, Sevil Shhaideh, Tudorel Toader.


Citiți continuarea aici:  Mai mulți miniștri din fostul Cabinet Grindeanu, între care Carmen Dan, Sevil Shhaideh și Lia Olguța Vasilescu, și-ar fi retras demisiile

Mai mulți miniștri din fostul Cabinet Grindeanu, între care Carmen Dan, Sevil Shhaideh și Lia Olguța Vasilescu, și-ar fi retras demisiile, după ce premierul Sorin Grindeanu a fost demis prin moțiunea de cenzură votată, miercuri, de 241 de parlamentari.


La finalul săptămânii trecute, 25 dintre cei 26 de miniștri din Cabinetul Grindeanu și-au anunțat demisiile, după ce Comitetul Executiv al PSD i-a retras sprijinul politic premierului Sorin Grindeanu. În weekend, premierul Sorin Grindeanu a semnat demisiile lui Carmen Dan și Sevil Shhaideh.



Miercuri, 241 de parlamentari au votat moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu. Șeful PSD, Liviu Dragnea, l-a acuzat pe Sorin Grindeanu că nu a reușit să pună în aplicare măsurile din programul de guvernare. 

 
Cele mai citite

SRI va gestiona sistemul informatic al ANAF

Proiectul de lege privind gestionarea sistemului informatic al ANAF de către SRI a primit un raport favorabil din partea comisiilor de specialitate și se...

Charalambous, cu o zi înaintea derby-ului FCSB – Rapid: „Jucătorii sunt înfometaţi să câştige acest titlu de campioni”

Antrenorul echipei FCSB, Elias Charalambous, a declarat că jucătorii săi sunt înfometaţi să câştige titlul de campioni în acest sezon şi că o victorie...

OFICIAL. Cristian Popescu Piedone, primul candidat înscris în cursa pentru Primăria Capitalei. “Astăzi se închid zvonurile că mă voi retrage”

Cristian Popescu Piedone, președintele Partidului Umanist Social Liberal, este primul candidat înscris oficial în cursa pentru funcția de primar general. Cristian Popescu Piedone și-a depus...
Ultima oră
Pe aceeași temă