10.2 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăSportCe a discutat Ponta cu ambasadorii

Ce a discutat Ponta cu ambasadorii

Premierul Victor Ponta a subliniat pentru Antena 3 că întâlnirea cu ambasadorii a avut drept scop informarea lor cu privire la punctul lor de vedere asupra situației din România. 

”Ne-am întâlnit la ora 18.00 cu toți ambasadorii UE și cei ai SUA și Canada și le-am prezentat punctul nostru de vedere. Asta nu înseamnă că noi suntem deținătorii adevărului, dar le-am explicat cum vedem noi lucrurile. Am fost alături de președinții celor două Camere. A fost o întâlnire de informare, și-au notat, au transmis acasă”, a declarat Ponta pentru Antena 3. 

Citește și: Ponta, Zgonea, Tăriceanu, ședință cu ambasadorii UE

Ambasadorii au criticat votul din Camera Deputaţilor, care a respins astăzi cererea de începere a urmăririi penale împotriva lui Victor Ponta.

Deputații au respins, marți, în plenul Camerei, solicitarea DNA de avizare a urmăririi penale a premierului Victor Ponta, cu 231 ”pentru” respingerea urmăririi penale și 120 ”împotrivă”.

Cele mai citite

Secta Nicușor Dan e bântuită de sindromul cartofului de pe canapea

Cel mai recent sondaj de opinie din București, realizat de Sociopol, arată o constantă a ultimelor cercetări sociale: Nicușor Dan se menține la cota...
Ultima oră
Pe aceeași temă