16.7 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSportCe a spus Sorin Frunzăverde despre percheziţiile DNA de la CJ Caraş-Severin

Ce a spus Sorin Frunzăverde despre percheziţiile DNA de la CJ Caraş-Severin

Sorin Frunzăverde, preşedintele Consiliului Județean Caraș-Severin, a declarat, joi, după terminarea perchezițiilor care au avut loc la sediul CJ, că nu se poate vorbi de presiuni pe care le-ar fi exercitat asupra primarilor în timpul campaniei prezidențiale, informează Agerpres.

CITEŞTE ŞI  FOTO. Cine este Sorin Frunzăverde, şeful CJ Caraş-Severin. Ce spunea despre DNA şi lupta anticorupţie

Nu înțeleg ce puteam face penal la alegeri. Cum puteam eu să influențez voturi? Cât despre presiuni asupra primarilor, despre ce presiuni vorbim? Cum puteam eu să îi presez? Dându-le fonduri? Ce fonduri, din moment ce Consiliul Județean nu mai împarte bani la primării? La primul tur, am fost suspectat că nu am făcut campanie, acum se spune că am făcut campanie nu știu cum… Au plecat de la PNL la PSD 20 de primari. Deci ce presiuni puteam face eu? Am făcut o campanie normală, la fel ca întotdeauna“, a afirmat Sorin Frunzăverde.

CITEŞTE ŞI  Anchetă DNA la CJ Caraș-Severin. Este vizat șeful CJ, Sorin Frunzăverde. Vicele CJ mărturisea: ”Sunt urmărit cu şăfu’. Scapă cine poate”

Procurorii DNA au efectuat, joi dimineaţa, percheziţii la sediul Consilului Judeţean Caras-Severin, la casa lui Frunzăverde, dar și la sediul Camerei de Comerț Caraș-Severin într-o anchetă care vizează nereguli privind desfășurarea turului al doilea al alegerilor prezidențiale din 16 noiembrie 2014.

Cele mai citite

Accident auto soldat cu cinci răniți pe DN7, în județul Dâmbovița

Cinci persoane au fost rănite într-un accident produs luni seara pe drumul naţional DN7, în localitatea dâmboviţeană Mătăsaru, în care au fost implicate o...

Festivalul Opera Copiilor – 60 de spectacole și zeci de atracții în aer liber la Opera Comică pentru Copii

Timp de 12 zile, în perioada 17 mai – 9 iunie, copiii sunt așteptați, alături de părinții lor, la cea de-a opta ediție a...
Ultima oră
Pe aceeași temă