22.4 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSportCe mesaj a postat Iohannis pe Facebook după ieșirea în Piața Universității

Ce mesaj a postat Iohannis pe Facebook după ieșirea în Piața Universității

După apariția în Piața Universității, preşedintele Klaus Iohannis a scris într-un postare pe Facebook că a văzut printre oamenii din stradă multă revoltă, dar şi speranţa că lucrurile pot fi schimbate, adăugând că le-a transmis să aibă încredere şi să rămână implicaţi.

"Am fost în seara aceasta în Piața Universității și am stat de vorbă cu oamenii. Am văzut foarte multă revoltă, dar și speranța că lucrurile se pot schimba. Le-am spus celor prezenți să aibă încredere și să rămână implicați, doar împreună putem face ca România să devină țara pe care ne-o dorim cu toții", a scris Klaus Iohannis pe pagina sa de Facebook.

Preşedintele Klaus Iohannis a fost duminică seara în Piaţa Universităţii pentru a discuta cu protestatarii, aşa cum anunţase vineri, după consultările cu reprezentanţi ai societăţii civile. În cele aproximativ 30 de minute cât a stat în PiaţaUniversităţii, oamenii i s-au plâns de clasa politică, de "legile care i-au umilit şi jecmănit", iar şeful statului a primit şi scrisori cu revendicări de la manifestanţi.

Alţi manifestanţi s-au arătat nemulţumiţi că nu au fost chemaţi la Cotroceni şi au întrebat când vor mai fi consultări. "De ce nu ne-aţi primit la Cotroceni? Am trimis şi o petiţie!", au strigat oamenii către şeful statului."Curăţenie în partidele politice, să vină oameni noi", i-a cerut un alt protestatar lui Klaus Iohannis.

Şeful statului nu a vorbit foarte mult cu mulţimea, răspunzând punctual şi sumar la unele întrebări. "Schimbare se poate face în interiorul partidelor", le-a spus preşedintele celor care au cerut înnoirea clasei politice.

Cele mai citite

Noua lege a pensiilor. Ce venituri va avea un român care a muncit 35 de ani

Noua lege a pensiilor vine cu metode diferite de calcul a veniturilor persoanelor după retragerea din activitate. Românii care au cotizat timp de 35...

Ce pensie va avea Traian Băsescu, după ce și-a pierdut îndemnizația de fost președinte

Traian Băsescu a rămas fără îndemnizația de fost președinte în 2022. Astfel, acum va încasa doar pensie de europarlamentar. Fostul președinte liberal nu mai...

Armata din Republica Democratică Congo a anunţat dejucarea unei tentative de lovitură de stat

Armata din Republica Democratică Congo a anunţat duminică că a dejucat o tentativă de lovitură de stat, la care au participat atât străini, cât...
Ultima oră
Pe aceeași temă