6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportCe mesaj i-a transmis Băsescu preşedintelui Republicii Moldova

Ce mesaj i-a transmis Băsescu preşedintelui Republicii Moldova

Preşedintele Băsescu i-a transmis un mesaj lui Nicolae Timofti, cu prilejul Zilei Independenţei Republicii Moldova, arătând că “momentul de excelenţă” atins de relaţia bilaterală este “o sursă de satisfacţie şi optimism”, dar şi un îndemn la acţiune aplicată în consens cu aşteptările concetăţenilor, transmite Mediafax.

“Îmi face o deosebită plăcere să vă adresez de Ziua Independenţei Republicii Moldova urările mele cordiale de sănătate, fericire şi succes în activitate, împreună cu gânduri de împlinire şi prosperitate pentru toţi cetăţenii Republicii Moldova. Îmi amintesc cu bucurie discuţiile avute cu dumneavoastră în cursul vizitei mele recente la Chişinău. Am avut ocazia să remarc, încă o dată, abordarea dumneavoastră deschisă şi apropiată, implicarea nemijlocită în consolidarea Parteneriatului Strategic dintre statele noastre, precum şi angajamentul total pe calea împlinirii destinului european al Republicii Moldova”, se arată în mesajul transmis de preşedintele Băsescu, marţi, preşedintelui Nicolae Timofti, potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.

Şeful statului subliniază că “momentul de excelenţă” atins în prezent de relaţia bilaterală este, în egală măsură, “o sursă de satisfacţie şi optimism, dar şi un îndemn la acţiune aplicată în consens cu aşteptările concetăţenilor noştri”.

“Folosesc acest prilej pentru a vă încredinţa de angajamentul meu statornic pentru aprofundarea relaţiilor apropiate dintre statele noastre pe fundamentul solid oferit de patrimoniul spiritual comun şi pentru susţinerea activă a opţiunii europene a Republicii Moldova. Puteţi conta întotdeauna pe sprijinul ferm, total şi necondiţionat al României în aceste direcţii”, se mai arată în mesajul preşedintelui Băsescu.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă