10.6 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăSportCe spune Ponta după demisia lui Rus

Ce spune Ponta după demisia lui Rus

Premierul Victor Ponta a precizat, pe Facebook, că Ioan Rus și-a asumat declarațiile făcute cu privire la românii din Diaspora și că și-a prezentat demisia, pe care el a acceptat-o.

Mai mult, Ponta a subliniat că săptămâna viitoare se va discuta despre cine îl va înlocui pe Rus la ministerul Transporturilor. 

”Regret situația generată de declarațiile dlui Ioan Rus! Acesta și-a asumat răspunderea și mi-a prezentat demisia din funcția de ministru! Am acceptat demisia și săptămâna viitoare vom discută despre înlocuitorul la acest portofoliu!”, a scris primul ministru pe Facebook. 

Citește și: Ministrul Ioan Rus îi JIGNEȘTE pe românii din diaspora

Fostul ministru al Transporturilor a declarat că românii pleacă la muncă în străinătate pentru câteva sute de euro și în acest timp copiii lor se transformă în ”golani” și nevestele în ”curve”. 

”România are 3 milioane de oameni să zicem, din forţa activă, în acest moment în Occident. Dintre care vreun milion sunt fierari betonişti, fierari şi aşa mai departe. Lucrează în construcţii, autostrăzi prin Europa. Au poate 1500 de euro salariu. O spun foarte direct. De banii ăştia copiii se fac golani acasă şi nevastă-sa curvă. De 700 de Euro vin acasă jumătate”, a declarat Ioan Rus.

Citește și: Ministrul Ioan Rus și-a dat demisia, după declarațiile JIGNITOARE la adresa românilor din Diaspora

Ulterior, Rus a revenit asupra afirmațiilor și a declarat că intenția lui nu era să jignească ci să îi convingă pe români să vină acasă. 

 

Cele mai citite

Veste tristă pentru handbalul românesc. Naționala masculină a ratat calificarea la Campionatul Mondial din 2025

Naționala României de handbal masculin a fost învinsă decisiv de echipa Cehiei în manșa secundă a barajului pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2025....

George Simion dezminte ideea că el sau partidul AUR ar fi făcut “blat” cu PSD

Președintele partidului AUR, George Simion, dezminte ideea că ar fi făcut un "blat" cu PSD și avertizează că informațiile care susțin acest lucru sunt...

Din 13 mai, o nouă ediție Tezaur: Dobânzi neimpozabile de până la 6,85% pe an la titlurile de stat

Românii pot investi, începând de luni, 13 mai, în titlurile de stat TEZAUR, cu maturități de 1 și 3 ani, cu dobânzi anuale de...
Ultima oră
Pe aceeași temă