12.2 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSportCe spune Robert Negoiță despre o eventuală candidatură la Primăria Capitalei

Ce spune Robert Negoiță despre o eventuală candidatură la Primăria Capitalei

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a declarat, referitor la zvonurile privind candidatura sa la Primăria Capitalei că, deocamdată, vrea să își respecte angajamentele pe care și le-a luat în fața bucureștenilor din Sectorul 3. 

Negoiță a lăsat să se înțeleagă, în mesajul său de pe Facebook intitulat ” Alături de cetățenii Sectorului 3”, că la alegerile de anul viitor va candida tot pentru Primăria Sectorului 3. 

”Recent am fost ales președinte al organizației PSD București. Mulți mă văd deja candidat al partidului meu la Primăria Municipiului București. Eu nu am uitat de angajamentele pe care mi le-am luat în vară anului 2012, în față locuitorilor din Sectorul 3. Am venit atunci cu un program și am promis că îl voi realiza.   Cetățenii Sectorului 3 știu și au văzut că multe dintre promisiunile mele s-au realizat deja. Dar mai avem mult de muncă și pentru viitor. Având în vedere că Sectorul 3 este cel mai mare “oras” din România, după Capitală, procesul de anvelopare a tuturor blocurilor (peste 2000) nu putea fi finalizat într-un singur mandat. Acesta este doar unul dintre motivele pentru care îmi doresc să merg mai departe! Vom reuși să anvelopam, până la terminarea primului mandat, aproape jumătate din blocurile din sector, iar în aceste condiții sunt convins că împreună vom finaliza, în următorii ani, acest proces ambițios de regenarare urbană”, a scris Negoiță. 

De asemenea, Robert Negoiță a subliniat că trebuie să mai finalizeze, în Sectorul 3, procesul de transformare al școlilor, reformarea administrației locale și transformarea Sectorului în unul mai ”verde”. 

”În plus, mi-am propus să terminăm amplul proces de transformare al școlilor care, pe lângă modernizare și digitalizare (proiect finalizat deja), mai trebuie să fie dotate și cu facilități de utima generație pentru activități sportive. Am promis că administrația locală va fi reformată, la standarde germane, dar mai sunt de perfecționat și multe alte lucruri, pentru a ajunge să trăim în cel mai Verde, Inteligent și European oraș din România – Sectorul 3.  Am investit foarte mult timp și efort în activitatea de primar de sector, iar oamenii știu acest lucru.  Doresc să-mi respect toate angajamenele pe care mi le-am luat în față cetățenilor Sectorului 3!”, a conchis Negoiță. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă