12.2 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSportCum vede Rovana Plumb nominalizarea lui Mihai Răzvan Ungureanu la şefia SIE

Cum vede Rovana Plumb nominalizarea lui Mihai Răzvan Ungureanu la şefia SIE

Rovana Plumb, preşedintele Consiliului Naţional al PSD şi preşedinte interimar al PSD, susţine că numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu la conducerea Serviciului Român de Informaţii nu este o problemă a coaliţiei şi a guvernării, se arată într-un comunicat de presă.

CITEŞTE ŞI  SCANDAL pe nominalizarea lui MRU la şefia SIE. Liderii PSD, atac la Iohannis. Ilie Sârbu susţine că propunerea preşedintelui este ILEGALĂ

Numirea şefului SIE, pentru a fi foarte clari în acest sens, nu este o problemă a coaliţiei, a guvernării. PSD va decide, luni, dupa cum a anunţat şi Victor Ponta, în cadrul reuniunii Biroului Permanent, care va fi poziţia sa faţă de nominalizarea făcută de preşedinte. Lucrurile sunt însa clare – această nominalizare a fost făcută pripit şi fără consultări fireşti”, mai spune Rovana Plumb care a mai precizat că pentru PSD prioritatea este guvernarea şi nu “jocurile de putere ale unora sau altora”.

CITEŞTE ŞI  Cine este Mihai Răzvan Ungureanu, propunerea lui Iohannis pentru şefia SIE

PSD nu poate vota în favoarea numirii lui Mihai Răzvan Ungureanu la conducerea SIE în condiţiile în care preşedintele Klaus Iohannis nu a consultat pe nimeni din partea acestui partid, încălcându-şi, necinstit, cuvântul dat în acest sens, a afirmat liderul PSD, premierul Victor Ponta.

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă