15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSportCioloș l-a eliberat din funcție pe secretarul de stat Aurel Stanciu, implicat...

Cioloș l-a eliberat din funcție pe secretarul de stat Aurel Stanciu, implicat în scandalul ROMATSA

Premierul Dacian Cioloș l-a eliberat din funcția de secretar de stat pe Ion Aurel Stanciu, fostul director general de la ROMATSA.

Potrivit unor decizii publicate marți în Monitorul Oficial, premierul i-a numit pe Liviu-Ionuţ Moşteanu şi George-Dan Vuşcan în funcțiile de secretari de stat în Ministerul Transporturilor. În același timp, secretarii de stat în Ministerul Transporturilor Ion Aurel Stanciu şi Marius Humelnicu au fost eliberaţi din funcţie. 

Premierul Victor Ponta l-a numit în august 2015 pe directorul general al ROMATSA, Ion Aurel Stanciu, în funcţia de secretar de stat la Ministerul Transporturilor. Tot atunci a fost numit secretar de stat în acelaşi minister şi Marius Humelnicu.

Numirea lui Stanciu ca secretar de stat în minister a părut surprinzătoare, întrucât el venea din funcția de director general la ROMATSA, unde era extrem de contestat de către salariați.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Imagini șocante cu soldații israelieni: se joacă cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene

Imaginile prezentate public şochează, pe fondul ofensivei israeliene pe care IDF o poartă din Gaza de câteva luni, ca răspuns la atacurile din 7...

Securitatea și sănătatea în muncă – serviciu obligatoriu pentru orice afacere din România

Companiile active cu minim un angajat au obligația de a respecta un protocol foarte strict pentru a asigura întregului personal condiții sigure de muncă....

Oamenii de știință din Israel au făcut o descoperire remarcabilă legată de o supernovă

În urmă cu aproximativ 20 de milioane de ani, într-o galaxie nu foarte îndepărtată, o stea de mari dimensiuni a explodat şi a trimis...
Ultima oră
Pe aceeași temă