13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportConsiliul de Administraţie al CFR Călători i-a prelungit mandatul de director general...

Consiliul de Administraţie al CFR Călători i-a prelungit mandatul de director general lui Iosif Szentes

Consiliul de Administraţie i-a prelungit mandatul directorului general al CFR Călători, Iosif Szentes, informează purtătorul de cuvânt al companiei, Alina Predescu.

"Voi sta alături de toți cei care împărtășesc aceleași valori ale corectitudinii și vă mulțumesc tuturor celor care veți duce mai departe trenul numit 'CFR'", a declarat Iosif Szentes.

Iosif Szentes a fost numit director general al companiei CFR Călători începând cu data de 10 martie 2015. În perioada 10 octombrie 2014 — 10 martie 2015, Szentes a fost membru al Directoratului SNTFC 'CFR Călători' SA.

Iosif Szentes este inginer, a absolvit Facultatea Transporturi din cadrul Institutului Politehnic București, secția Tehnologia Transporturilor și Telecomenzi Feroviare.

Cele mai citite

Beat la volan, cu 218 km pe oră în localitate

Un șofer în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost prins de polițiști conducând băut la volan și cu o viteză de...

Corespondentul rus de război Semion Eremin a fost ucis într-un atac cu drone

Corespondentul rus de război Semion Eremin, care lucra pentru cotidianul rusesc Izvestia, a fost ucis vineri într-un atac cu drone ucrainene în sud-estul Ucrainei,...

Emma Răducanu, eliminată de Iga Swiatek în semifinalele turneului de la Stuttgart

Jucătoarea poloneză de tenis, Iga Swiatek, ocupanta locului 1 în clasamentul WTA și principala favorită la turneul WTA 500 de la Stuttgart, Germania, s-a...
Ultima oră
Pe aceeași temă