10.2 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăSportCristian Ghinea, despre conflictul dintre Tăriceanu şi Dragnea din cauza unei declaraţii...

Cristian Ghinea, despre conflictul dintre Tăriceanu şi Dragnea din cauza unei declaraţii politice în care Iohannis este acuzat de subminarea Parlamentului: Probleme în căsnicie sau mimare?

Fostul ministru al Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, a declarat, pe pagina sa de Facebook, că preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, ar fi vrut să introducă pe ordinea de zi a Birourilor Permanente reunite o declaraţie în care preşedintele Klaus Iohannis este acuzat că a subminat Parlamentul României, însă, liderul social-democraţilor şi şeful Camerei Deputaţilor a amânat această discuţie.

DOCUMENTUL poate fi consultat în GALERIA FOTO!

 

"Cu 1 minut inainte de sedinta Birourilor Permanente Reunite primim in fata aceasta hirtie. Dl. Tariceanu sustine ca Parlamentul sa o voteze azi. PNL cere amanare. Eu cer la fel si spun ca e hazliu ca Parlamentul se plinge ca e subminat de Presedinte si de CSM cand povestea a plecat de la OUG adoptat de guvern. Deci daca ne submineaza cineva Guvernul e acela.

Tariceanu se enerveaza. Dragnea vrea aminare. Tariceanu se enerveaza iar. Probleme in casnicie sau mimare? Dragnea supune la vot ordinea de zi initiala dar ii promite lui Tariceanu ca intra data viitoare. Deci pregatiti-va", a scris Ghinea pe Facebook.

Cele mai citite

Secta Nicușor Dan e bântuită de sindromul cartofului de pe canapea

Cel mai recent sondaj de opinie din București, realizat de Sociopol, arată o constantă a ultimelor cercetări sociale: Nicușor Dan se menține la cota...
Ultima oră
Pe aceeași temă