22.8 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăSportCTP: Dezvăluirea lui Băsescu, mai slabă decât sceneta lui Turcescu

CTP: Dezvăluirea lui Băsescu, mai slabă decât sceneta lui Turcescu

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a apreciat că dezvăluirea făcută de Traian Băsescu, potrivit căreia premierul Ponta a fost acoperit SIa în perioada când era magistrat, este mai slabă decât sceneta lui Robert Turcescu.

”E mai slabă decât sceneta lui Turcescu, a fost primul gând la auzul demonstraţiei lui Băsescu, pe nişte documente de guvern, cum că Ponta a fost ofiţer acoperit SIE între 1997 şi 2001”, scrie Jurnalistul Cristian Tudor Popescu pe pagina sa de Facebook.

În plus, CTP precizează că această ”deconspirare”, chiar dacă ar avea și documente mai solide decât cele de guvern prezentate de Băsescu, nu l-ar afecta deloc pe Victor Ponta în condițiile în care nici măcar plagiatul dovedit nu i-a convins pe susținătorii și votanții săi.

”Când cu doctoratul plagiat de V. Ponta, ziarul Gândul a pus pe două coloane textul tezei şi textul cărţii copiate. Orice ins alfabetizat putea să constate identitatea şi furtul comis de Ponta. Dovada era simplă şi imparabilă. Rezultatul asupra electoratului lui V. Ponta? Zero barat. N-a pierdut nicio zecime de procent”, ecplică Cristian Tudor Popescu.

Mai mult, junralistul aprecia încă din cursul serii de luni că marți dimineața Ponta va profita de moment pentru a-l face pe Băsescu iresponsabil și a-l acuza că lezează interesul național – lucru pe care l-a și făcut.

În plsu, spune CTP, această informație l-ar putea face pe Ponta chiar mai apreciat de electorat, pentru că SIE nu are nimic de-a face cu Securitatea ci mai degrabă cu ”dușmanii patriei”, iar asta ar putea fi un lucru bien apreciat în rândul populației, având un accent naționalist.

Cele mai citite

VIDEO. FRF a lansat imnul echipei naționale pentru EURO 2024. Piesa se numește „Visăm împreună”

Federația Română de Fotbal (FRF) a lansat astăzi, în colaborare cu PRO TV, postul care va transmite EURO 2024, piesa „Visăm Împreună”, care va...

În timp ce PNL și PSD ar căuta un înlocuitor pentru Cîrstoiu, Sebastian Burduja își prezintă “Planul pentru București”

Sebastian Burduja, ministru al Energiei și președinte al filialei PNL București, își prezintă noua lui carte, care se intitulează "Planul pentru București". Sebastian Burduja vorbește...

Sorana Cîrstea, eliminată în primul tur la Stuttgart

Sorana Cîrstea părăsește turneul WTA 500 de la Stuttgart din prima rundă, după ce a fost învinsă, astăzi, în două seturi, de chinezoaica Qinwen...
Ultima oră
Pe aceeași temă