21.3 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăSportCum va fi perceput Traian Băsescu la 80 de ani. Vezi ce...

Cum va fi perceput Traian Băsescu la 80 de ani. Vezi ce viitor îşi prezic unii altora politicienii mioritici

În viitor Raluca Turcan aspiră să ajungă ministru

“În ce mă priveşte, sper să îmbătrânesc frumos şi la propriu şi la figurat. Mă văd mamă a unui băiat de 24 de ani şi cu o familie fericită, iar în politică mă văd ca un om cu satisfacţia lucrului bine făcut, aşa cum s-a întâmplat peste tot pe unde m-am aflat, din şcoala generală până în politică. Mă văd făcând politică pe termen lung pentru că am convingerea că e nevoie de oameni ca mine în politică. Pentru a avea această satisfacţie cât mai mare a unor proiecte în politică, orice om ar trebui să îşi dorească să deţină măcar o dată un portofoliu de ministru, pentru că acolo ai acolo ai cele mai multe pârghii de a finaliza proiecte şi a lăsa ceva în urma ta”.

Raluca Turcan despre Ponta şi Antonescu: “Peste 20 de ani Victor Ponta va fi o fostă viitoare speranţă. Dl Antonescu asemenea. Sper ca ambii să fie mai maturi şi cu ceva mai multă responsabilitate.”.

Raluca Turcan despre Emil Boc: “Domnul Boc îl văd ca un fost prim-ministru într-o perioadă dificilă şi un primar apreciat al Clujului”.

Raluca Turcan despre Elena Udrea, EBA, Roberta Anastase şi Lavinia Şandru:
“Şi pe doamna Anastase şi pe doamna Udrea şi pe doamna Elena Băsescu le văd ca pe nişte doamne atrăgătoare între 50 şi 60 de ani, care au ocupat în viaţa lor demnităţi importante. Lavinia Şandru e ca şi-n cazul Ralucăi, Robertei şi Elenei, are un mare viitor”.

Dă click aici să vezi:  “Cum o să arate EBA peste 20 de ani” (GALERIE FOTO)

Dă click aici să vezi:   “Cum o să arate Lavinia Şandru peste 20 de ani” (GALERIE FOTO)

Raluca Turcan despre Traian Băsescu: “Pe preşedintele Băsescu îl văd sigur intrat în istorie pentru dorinţa de reformare a statului şi reforme importante finalizate. La 80 de ani va fi un om venerabil, care îşi va respecta şi aprecia vârsta şi care va avea satisfacţia intrării în istorie datorită proiectelor şi reformelor importante făcute de el”.

Raluca Turcan despre Radu Mazăre:
“Cu probleme de sănătate din cauza ritmului de viaţă dezorganizat”.

Dă click aici să vezi: “Cum o să arate Raluca Turcan peste 20 de ani” (GALERIE FOTO)

Previziunile lui Cosmin Guşă:

Cosmin Guşă despre Ion Iliescu şi Traian Băsescu: “Politicienii din generaţia over sixties vor putea să rămână în memoria publică pozitiv şi mă refer la Iliescu sau Băsescu, doar dacă vor reuşi la finalul carierei politice, în cazul lui Băsescu, sau a vieţii, în cazul lui Iliescu, să genereze nişte profesionişti valabili. Iliescu n-are după părerea mea nici o şansă pentru că este prea egoist şi face un joc simplu de imagine. Băsescu mai are o şansă dacă în perioada 2012-2014 va încerca să sprijine nişte profesionişti din generaţia decreţeilor, care să poată să primenească infrastructura şi climatul din economia românească”.

Cosmin Guşă despre Turcan, Anastase şi Udrea: “Raluca Turcan se califică. Peste două decenii Raluca Turcan va fi fost cel puţin ministru sau preşedinte de cameră. Raluca Turcan e un bun profesionist, care merită să aibă un cuvânt de spus în politica românească. Pentru Roberta am aceeaşi caracterizare ca şi în cazul Ralucăi. Pentru Elena Udrea, aceeaşi caracterizare ca şi în cazul Ralucăi”.

Cosmin Guşă despre Emil Boc: “Dacă va reuşi să ajungă primar la Cluj în 2012, Emil Boc se poate reinventa ca om politic de anvergură naţională”.

Cosmin Guşă despre Videanu şi Oprescu: “Exclus. Cei despre care am spus că sunt excluşi e dintr-un motiv foarte clar. Nu reuşesc să facă distincţia între politică şi afaceri”.

Cosmin Guşă despre sine însuşi: “Exclus. Eu nu mai doresc. Eu ori fac politică, ori fac afaceri. Eu acum fac afaceri”.

Cosmin Guşă despre Cristian Boureanu: “Interesant”.

Cosmin Guşă despre DDD: “Exclus”.

Dă click aici să vezi: “Cum vor arăta Boureanu, Videanu, Guşă şi Mazăre peste 20 de ani” (GALERIE FOTO)

Cezar Preda despre viitor

Prima dorinţă a lui Cezar Preda e să rămână în viaţă până în 2032. Lăs “Uitându-mă la tineretul nostru, cred că vor fi oameni politici pregătiţi, care vor fi diferiţi de clasa politică actuală, nu pentru că va fi o altfel de societate, ci pentru că biologic, cei care ne-au influenţat în rău din clasa politică, vor dispare”.

Cezar preda despre tinerele speranţe de azi: “Unii sunt oameni care au crescut de tineri strâmb: tupeişti, mincinoşi, superficiali. Am să vă dau nume. Nu mi-şa dori ca noua clasă politică să fie precum Ponta, precum Şova, însă cred că vor fi, pentru că s-au înfipt într-un sistem unde structurile acestea vechi şi-au creat foarte multe….Sistemul va rămâne pervertit, dar biologic se va curăţi”.

Cezar Preda despre Elena Udrea: “O văd o femeie de 50 de ani”, iar referitor la partea profesională, de carieră: “E o chestiune care ţine de doamna Udrea, nu de noi. I-auzi mă (n.r. se adresează unui coleg deputat), mă întreabă cum o să fie Udrea peste 20 de ani! Udrea, auzi!”. Referitor la evoluţia politică a EBĂ-i :”la fel, ţine de dânsa”.

Cezar Preda despre Traian Băsescu: “Îl văd un politician la 80 de ani. Să ştiţi că pe politicianul actual şi pe domnul preşedinte Băsescu îl interesează foaaarte puţin cum este tratat de presă. Cel mai important pentru domnia lui e cum e tratat de cetăţenii României. Peste 20 de ani va fi perceput mult mai bine decât e perceput acum, în aceste zile, pentru că lumea nu-şi dă seama ce-a făcut bine şi ce n-a făcut bine”.

Dă click aici să vezi: “Cum vor arăta preşedinţii partidelor politice şi preşedintele României peste 20 de ani” (GALERIE FOTO)


Ion Iliescu scrutează viitorul politicii româneşti de peste două decenii

În viziunea fostului şef de stat, viitorul politicii sună bine: “În 20 de ani, societatea românească îşi va găsi un anumit echilibru în ce priveşte evoluţia economiei, problematica socială, gestionarea mai bună a structurilor instituţionale ale statului şi a administraţiilor locale. Democraţia va căpăta o mai mare eficienţă. În acest context, fără nici o îndoială că apar generaţii noi de tineri, cu o formaţie ancorată în realităţile noi, cu un contact mai direct cu restul lumii, cu Europa şi există premisele ca să se formeze peste 20 de ani o generaţie tânără, nouă, cu un orizont mai larg, care să răspundă acestor condiţii noi. Eu sunt optimist din acest punct de vedere”.

Ion Iliescu a evitat să nominalizeze câteva nume din prezent care se vor regăsi în politica mare şi peste 20 de ani: “Nu pot să fac nominalizări. Fără îndoială că cei care pe care îi vedem că sunt cei mai activi astăzi în viaţa politică, în partide, în Parlament, în structuri locale, primari, consilieri, preşedinţi de consilii, au toate premisele să adune experienţă şi să se afirme”.

Politicieni cu mesaj concentrat

Silviu Prigoană despre cine va conduce România peste 20 de ani: “Tot noi. Nu se va modifica nimic”.

Sever Voinescu speră că la nivel de lideri semnificativi nu va mai rămâne nici unul din politicienii care defilează pe scena politică: “Peste 20 de ani sper din suflet că vor fi alţii mult mai buni decât noi. Douăzeci de ani e mult timp, aşa că nu-mi pot exprima decât speranţa”.

Dă click aici să vezi:  “Cum o să arate proaspătul prim-ministru al României peste 20 de ani” (GALERIE FOTO)

Roberta Anastase, întrebată cum vede clasa politică de peste 20 de ani, a răspuns: “În primul rând trebuie să ne focalizăm pe prezent şi pe viitor”. Despre liderul opoziţiei, Anastase a declarat: “Victor Ponta va rămâne un copil bătrân, pe care-l văd îmbătrânind urât”. Referitor la propria evoluţie, Preşedinta Camerei Deputaţilor a declarat: “Mă văd cu ceva mai multă experienţă”.

Dă click aici să vezi:  “Cum o să arate Roberta Anastase peste 20 de ani” (GALERIE FOTO)


Cine sunt politicienii care au prevăzut viitorul prin SMS

Rugaţi să prevată traiectul colegilor din politică, mai mulţi lideri actuali din partide, au preferat să răspundă concis:

Victor Ponta: “Peste 20 de ani doresc să trăiesc în România alături de copiii mei! Atât”.

Dă click aici să vezi:  “Cum o să arate Daciana Sârbu peste 20 de ani” (GALERIE FOTO)

Teodor Paleologu: “Credeţi că voi mai fi în politică peste 20 de ani? Mulţumesc pentru încredere. Optimismul dumneavoastră e reconfortant”.

Crin Antonescu: “Nu mă stimulează doamnele din PDL”.

Dă click aici să vezi: “Cum vor arăta Oana Mizil, Anca Boagiu, Monica Macovei şi Lia Olguţa Vasilescu peste 20 de ani” (GALERIE FOTO)

Elena Udrea: “Vă mulţumesc pentru că m-aţi inclus în analiza dvs., dar proiectul pe care îl aveţi nu corespunde cu preocupările mele de comunicare actuale. Cu drag, altădată”.

Dă click aici să vezi: “Cum o să arate Elena Udrea peste 20 de ani” (GALERIE FOTO)

 

SIMULARE PE CALCULATOR- CUM VOR ARĂTA VIP-URILE POLITICE ÎN 2032:  

Dă click aici să vezi: “Cum o să arate Elena Udrea peste 20 de ani” (GALERIE FOTO)

Dă click aici să vezi:  “Cum o să arate Raluca Turcan peste 20 de ani” (GALERIE FOTO)

Dă click aici să vezi:   “Cum o să arate EBA peste 20 de ani” (GALERIE FOTO)

Dă click aici să vezi:    “Cum o să arate Lavinia Şandru peste 20 de ani” (GALERIE FOTO)

Dă click aici să vezi: “Cum o să arate Daciana Sârbu peste 20 de ani” (GALERIE FOTO)

Dă click aici să vezi: “Cum o să arate Roberta Anastase peste 20 de ani” (GALERIE FOTO)

Dă click aici să vezi:    “Cum vor arăta Oana Mizil, Anca Boagiu, Monica Macovei şi Lia Olguţa Vasilescu peste 20 de ani” (GALERIE FOTO)

Dă click aici să vezi:    “Cum vor arăta preşedinţii partidelor politice şi preşedintele României peste 20 de ani” (GALERIE FOTO)


Dă click aici să vezi: “Cum vor arăta Boureanu, Videanu, Guşă şi Mazăre peste 20 de ani” (GALERIE FOTO)

Dă click aici să vezi:   “Cum o să arate proaspătul prim-ministru al României peste 20 de ani” (GALERIE FOTO)

Dă click aici să vezi:   “Cum vor arăta Ţiriac jr, Andreea Marin, Mihaela Rădulescu şi Adi Mutu peste 20 de ani” (GALERIE FOTO BONUS)


 

Cele mai citite

Lucian Bode a văzut șacalii. Cine-i prinde?

Învățat despre utilitatea glonțului magic, Lucian Bode a lansat cel mai consistent mesaj de campanie electorală: “În vremuri grele, apar șacalii, care așteaptă un...

Aici găsești sisteme parazăpezi pentru acoperiș care împiedică alunecarea zăpezii

Atunci când sezonul rece își face apariția, crește interesul pentru achiziționarea accesoriilor pentru acoperiș, precum parazăpezile. Este și firesc, având în vedere că este...

Stoltenberg, după discuția purtată cu Klaus Iohannis: „România este esenţială pentru apărarea Flancului Estic al NATO”

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a declarat marți seară, după discuţia cu preşedintele Klaus Iohannis, că România este esenţială pentru apărarea Flancului Estic...
Ultima oră
Pe aceeași temă