23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSportDacian Cioloș, despre decizia sa de a zbura în Germania la clasa...

Dacian Cioloș, despre decizia sa de a zbura în Germania la clasa Economic: Lumea are impresia că e campania mea de PR. De ce nu putem accepta normalitatea ca normalitate fără atâtea speculaţii?

Premierul Dacian Cioloș a precizat, miercuri, că decizia sa de a zbura la clasa Economy nu face parte dintr-o campanie de PR. Precizarea vine după ce, TVR a relatat că șeful Executivului a refuzat să stea la clasa Business, în timpul unui zbor spre Germania.

„Nici eu nu sunt confortabil cu toată discuţia asta cu clasa Economy. Eu folosesc clasa Economy încă de când lucram la Comisia Europeană. De când sunt PM am zburat de multe ori cu Economy. Dar acum cu fotografia asta (de care eu nu am ştiut înainte să o văd în presă), lumea are impresia că e campania mea de PR. De ce nu putem accepta normalitatea ca normalitate fără atâtea speculaţii?”, a comentat Dacian Cioloş, pe pagina de Facebook a Vice Romania, ca răspuns la un material de opinie privin campania de imagine a Guvernului Cioloş.

TVR a publicat, duminică, o fotografie care îl surprinde pe premier la clasa Economic a unei curse aeriene de linie TAROM, în timp ce se deplasa în Germania, pentru o vizită oficială.

Potrivit sursei citate, șeful Executivului a fost invitat de o însoțitoare de zbor să ia loc la clasa BUsiness, la urcarea în avion, însă el refuzat şi a spus că va sta acolo unde i-a fost alocat loc.

Cele mai citite

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou, eliberat de...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Atenționare Cod galben de vânt puternic în 15 județe din țară

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare Cod galben de vânt puternic valabilă vineri, până la ora 18:00, în 15 judeţe, şi o...
Ultima oră
Pe aceeași temă