12.8 C
București
duminică, 21 aprilie 2024
AcasăSportVIDEO. Dacian Cioloş, despre participarea la emisiunea Sinteza Zilei: Uneori trebuie să...

VIDEO. Dacian Cioloş, despre participarea la emisiunea Sinteza Zilei: Uneori trebuie să cobori în mocirlă. Sigur, îţi iei cizme de cauciuc şi faci un duş după

Prim-ministrul României, Dacian Cioloş a declarat, marţi, că a acceptat să participe la o emisiune transmisă de Antena 3 pentru ca punctele sale de vedere să ajungă şi la telespectatorii acestui post care, altfel, nu ar avea acces la discursul său. 

Afirmaţiile premierului au fost făcute în cadrul unei dezbateri organizate de Grupul pentru Dialog Social. Scriitorul Gabriel Liiceanu, moderatorul evenimentului, l-a întrebat pe Cioloş de ce merge la Antena 3, având în vedere atacurile acestui post asupra cabinetului său.

“L-am văzut alaltăieri pe domnul ministru al Sănătăţii batjocorit în ultimul hal, tăvălit prin noroi. (…) A fost ceva sinistru. Ăla e locul în care vă duceţi. Pentru Dumnezeu! Aveţi unul dintre miniştri care are ceva angelic în prezenţă şi care a acceptat să stea acolo şi să fie crucificat”, a spus Gabriel Liiceanu.


Citește și: Mircea Badea, atac dur la adresa premierului Cioloș, după ce a comparat Antena 3 cu o „mocirlă”: Aștept să nu-i mai văd fața buboasă a acestui impostor cinic, ipocrit și stupid, cocoțat pe cadavre

Mircea Badea l-a calificat pe Dacian Cioloș drept „un impostor cinic, ipocrit și stupid, cocoțat pe cadavre în funcția de prim-ministru”


Premierul a argumentat că prin prezenţa sa pe platourile Antenei 3 doreşte să ajungă şi la publicul acestui post care nu primeşte alt gen de informaţie în ceea ce-i priveşte pe miniştrii din cabinetul său.

Mă duc în primul rând din respect pentru oamenii care, dintr-un motiv sau altul, pe care nu vreau să îl comentez şi nici nu am toate elementele să judec, se uită la acel post şi se uită mai ales la acel post sau se uită aproape exclusiv la acest post şi care nu primesc alt gen de informaţie în ce-l priveşte pe domnul ministru sau pe celălalt ministru sau pe mine, decât informaţiile pe care le dau oamenii care se repetă la acest post. Cred că acei telespectatori au dreptul să audă şi punctul meu de vedere, chiar dacă e mai rar exprimat, punct de vedere pe care, dacă îl exprim pe alte canale, nu ajunge la ei sau ajunge foarte puţin”, a spus Cioloş.

Şeful Executivului a făcut o paralelă cu meseria sa de agronom, în care uneori trebuie să “cobori în mocirlă” pentru a-ţi face treaba corect.

“Eu sunt agronom la bază şi am învăţat că sunt anumite plante care cresc în mocirlă şi că nu poţi să îţi faci meseria corect dacă nu ai curajul să şi cobori câteodată în mocirlă. Sigur, îţi iei cizme de cauciuc, ca să nu te murdăreşti complet sau faci un duş după aceea“, a spus Cioloş.

Dezbaterea s-a desfăşurat în prezenţa presei, însă, reposterului Antenei 3 i s-a interzis accesul, fiind o politică a ONG-ului de a nu permite prezenţa jurnaliştilor acestui post. 

Premierul Dacian Cioloş va participa, marţi seara, la emisiunea ”Sinteza zilei” de la Antena 3.

 

Cele mai citite

Oamenii legii au reținut peste 1.000 de permise în ultimele 24 de ore, 15 pentru consum de droguri

Sâmbătă, 20 aprilie 2024, Ministerul Afacerilor Interne a raportat intervenția la un număr de 4.238 de evenimente, dintre care 2.762 au fost dedicate menținerii...

Partidul AUR susține că este atacat prin intermediul unui ziar din Elveția

Politicianul Dan Tanasă, purtător de cuvânt al AUR, susține că partidul său este atacat prin intermediul unui ziar din Elveția, Neue Zürcher Zeitung (NZZ). "Un...

Portul Constanța a devenit cel mai important hub de distribuţie a mărfurilor la Marea Neagră, anunță premierul Ciolacu

Portul Constanţa a devenit cel mai important hub de distribuţie a mărfurilor la Marea Neagră, pentru Europa Centrală şi de Est, a anunțat premierul...
Ultima oră
Pe aceeași temă