11.5 C
București
joi, 16 mai 2024
AcasăSportDacian Cioloș lipsește din cronologia prim-miniștrilor României, publicată pe site-ul Guvernului

Dacian Cioloș lipsește din cronologia prim-miniștrilor României, publicată pe site-ul Guvernului

Guvernul României are, pe site-ul propriu, o rubrică intitulată "prim-miniștri în istorie", care prezintă o ciudată omisiune.

Numele lui Dacian Cioloș lipsește din această cronologie.

Cel mai recent prim-ministru despre care se pomenește în această rubrică este Victor Ponta, care a condus Guvernul în perioada mai 2012 – noiembrie 2015.

Nici despre Sorin Grindeanu nu se pomenește în cronologie, dar în cazul acestuia ar exista argumentul că este premier în funcție, nu din trecut.

Primul premier despre care se vorbește în cronologie este Barbu Catargiu, pus în fruntea Guvernului în anul 1862, de domnitorul Alexandru Ioan Cuza.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Ajutorul pentru Ucraina produce divergențe între România și SUA. Președintele Iohannis ar ceda un sistem Patriot dar vrea ceva “în schimb”

Președintele României, șeful Senatului, șeful Guvernului și ministrul Apărării au opinii divergente cu privire la cererea formulată de Statele Unite ca România să cedeze...

Autorități slovace: Atacul asupra lui Robert Fico este un asasinat motivat politic

Atacul comis miercuri împotriva premierului Robert Fico a fost calificat de autorităţile de la Bratislava drept un asasinat motivat politic, conform TASR, potrivit agerpres.ro. Atacul...

Marcel Ciolacu, vizită în Turcia

Premierul Marcel Ciolacu a comunicat miercuri că intenționează să efectueze săptămâna viitoare o vizită oficială în Turcia. În cadrul acestei vizite, în conformitate cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă