8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportDacian Cioloș nu este mulțumit de cele 11 luni de guvernare: Cred...

Dacian Cioloș nu este mulțumit de cele 11 luni de guvernare: Cred că mulțumiți sunt doar leneșii și ipocriții

 

Premierul Dacian Cioloș a precizat, joi seara, că nu este mulțumit de cele 11 luni de guvernare, întrucât Guvernul său „ar fi putut face mai multe lucruri. Pe de altă parte, el și-a exprimat speranța că românii care își doresc o guvernare „onestă și eficientă” vor susține platforma sa în alegerile parlamentare din 11 decembrie.

„Nu mi-ș da notă. Dar nu sunt mulțumit în sensul că am fi putut face probabil mai multe lucruri. Am învățat multe lucruri pe parcurs însă cred că am mișcat, pe de altă parte, multe lucruri. Dar, nu știu, cred că mulțumiți sunt doar leneșii și ipocriții, dacă e să fiu cinstit. Eu cel puțin nu sunt mulțumit în sensul că tot timpul mă aștept să învăț din experiența trecutului și să fac lucrurile mai bune (…) Nu am avut o rezervă de cadre sau o rezervă de resurse umane. Am luat oameni care am crezut eu că pot să fie adaptați la o astfel de responsabilitate. Unii s-au adaptat mai bine, alții mai puțin bine", a declarat premierul, joi seara, la Realitatea TV.

În ceea ce privește Platforma România 100, Dacian Cioloş că este încrezător că platforma sa va fi susținută de românii care își doresc o guvernare onestă. 

 

„Sigur că trebuie să vedem şi rezultatul alegerilor, dar eu sunt încrezător că vom avea susţinerea unui număr cât mai mare de români care îşi doresc o guvernare onestă, cinstită şi eficientă. Eu sper ca împreună să putem construi acest proiect", a precizat el.

Întrebat dacă are în intenţie de a se înscrie în vreun partid în perioada următoare, Cioloş a spus că nu a luat încă o decizie, dar exclude orice colaborare cu PSD. În acest context, el a precizat că nu intenționează să se reîntoarcă la Bruxelles după terminarea mandatului.

„Nu am alt proiect. Am intenţia ca cel puţin în următorii ani să rămân aici şi datorită proiectelor mele, dar şi pentru că, haideţi să vă fac o confidenţă, soţia mea a spus că s-a cam săturat de Bruxelles şi de străinătate", a spus Cioloş.

Cele mai citite

Marseille, Atalanta, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat în „careul de ași” al Europa League

Olympique Marseille, Atalanta Bergamo, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat joi seară în semifinalele Europa League, după meciurile din manşa secundă a „sferturilor”. Liverpool...

Accident rutier pe DN2-E85, în județul Buzău. Două femei au ajuns la spital

Două femei în vârstă de 32 de ani şi 39 de ani au fost transportate de urgenţă la spital vineri, în urma unui accident...

Bayer Leverkusen, de neoprit! Trupa lui Xabi Alonso a stabilit un nou record în fotbalul european

Bayer Leverkusen, formația pregătită de spaniolul Xabi Alonso, a devenit prima echipă din cele cinci mari ligi europene de fotbal care reuşeşte o serie...
Ultima oră
Pe aceeași temă