8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportVIDEO Darius Vâlcov, legături cu interlopul Bercea Mondial

VIDEO Darius Vâlcov, legături cu interlopul Bercea Mondial

La scurt timp după ce a depus jurământul de învestitură în funcţia de ministrul al Bugetului, despre Darius Vâlcov au început să apară tot felul de informaţii, mai mult sau mai puţin adevărate, despre activitatea acestuia în funcţia de primar al oraşului Slatina. Jurnaliştii de la postul de televiziune B1 Tv susţin că Vâlcov ar fi primit bani de la nimeni altul decât Bercea Mondial. Interlopul i-ar fi sponsorizat una dintre campaniile electorale. Şi nu au lipsit nici afacerile cu terenuri în Slatina, unde Vâlcov a fost primar. 

www_server_root = ‘http://worker.contentchannel.ro/play’;document.write(”);if(typeof flowplayerhtml == ‘undefined’) { document.write(”);}var domain = document.domain;var domain_split = domain.split(‘.’);var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + “.” + domain_split[domain_split.length-1];document.write(unescape(“%3Cscript src=’http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayerhtml_max/ccc11fe56c7c19142936572c53355e16/”+ cHannel_domain +”‘ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”));

Preşedintele Traian Băsescu a anunţat încă de miercuri că, potrivit unor rapoarte pe care le are de la Servicii de informații, fostul primar al Slatinei ar putea avea anumite probleme.

Interlopul Bercea Mondial povestea în iulie 2009 despre înţelegerile pe care le avea cu proaspătul ministru al Bugetului, pe atunci primar în Slatina. Iar în afacerile imobiliare dintre cei doi, cel care punea condiţii era Bercea Mondial.   Iar asta nu este tot. Interlopul ar fi putut obţine chiar şi funcţii în administraţia locală. Astea erau promisiunile. Om al cifrelor, Vâlcov a făcut însă alte calcule. A rămas şi cu banii, şi cu promisiunea. În schimb însă, Bercea a vorbit, susţine B1 Tv.
"- La alegeri atunci, i-am dat niște bani, după aia a zis că-mi dă şi mie o funcție. 
Nu mi-a dat nici funcție, nu mi-a dat nici banii. Este o sumă foarte mare, cu un contract la notariat. 
A semnat Gabi Diaconu. 
Au fost amândoi pe mână. Primarul i-a dat un teren vicelui să mi-l vândă mie”.

Suma se regăsește într-un carnețel în care Bercea își ținea contabilitatea împrumuturilor. Însă noul ministru al Bugetului neagă totul şi spune că își va da demisia dacă se va dovedi că a luat un singur leu de la interlop. Acesta a declarat că ar fi avut o singură înâlnire cu Bercea Mondial, când interlopul a intrat peste el într-o conferință de presă.
 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă