10.5 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSportVIDEO: Declarația premierului Ponta despre CAS

VIDEO: Declarația premierului Ponta despre CAS

România trebuie să îşi asume o reducere a CAS pentru a avea mai multe locuri de muncă fiscalizate, a declarat premierul Victor ponta, care a subliniat că acest obiectiv merită orice sacrificiu, iar economia românească își permite acest lucru.

"Pe baza datelor ce le vom face publice astăzi (marţi – n.r.), se va vedea că este un moment în care România trebuie să-şi asume o reducere a CAS, pentru a atinge un obiectiv fundamental: mai multe locuri de muncă fiscalizate, la alb. Pentru acest obiectiv, merită orice sacrificiu", a declarat Ponta, citat de Mediafax.

Premierul a precizat că "e un moment bun, în care ne permitem să facem acest lucru" şi a afirmat că orice preşedinte şi Guvern ar trebui să susţină crearea de locuri de muncă.

Întrebat ce va face totuşi dacă Traian Băsescu nu va promulga legea, Ponta a răspuns: "Vă rog să mă întrebaţi lucruri care ţin de mine. Ce fac alte persoane, îi întrebaţi pe ei".

Întrebat de ce a pomenit de folosirea supra-accizei la carburanţi pentru a diminua efectele reducerii CAS, Ponta a afirmat: "Voi vorbi astăzi despre faptul că prin măsurile luate, unele mai puţin populare decât altele, cum a fost supra-acciza, am reuşit să păstrăm şi anul acesta şi vom reuşi şi în anii viitori toate ţintele de deficit bugetar, ţintele de venituri şi cele de cheltuieli".

În plus, Ponta a spus că "va fi foarte clar pentru oricine din această ţară că e necesară reducerea CAS", mai arată sursa citată.

"Dacă nu avem oameni care muncesc şi plătesc taxe, pe termen lung, zece-douăzeci de ani, nu poţi susţine pensiile", a conchis Ponta.

www_server_root = ‘http://worker.contentchannel.ro/play’;document.write(”);if(typeof flowplayerhtml == ‘undefined’) { document.write(”);}var domain = document.domain;var domain_split = domain.split(‘.’);var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + “.” + domain_split[domain_split.length-1];document.write(unescape(“%3Cscript src=’http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayerhtml_big/bd25eddac46e0084d26f6050ba004a7f/”+ cHannel_domain +”‘ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”));

Cele mai citite

Emma Răducanu, în sferturile de finală ale turneului de la Stuttgart

Britanica Emma Răducanu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA 500 de la Stuttgart, după ce a învins-o în două seturi, cu...

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...

Dan Podaru candidează din partea PER la funcția de primar al sectorului 1

Fostul consilier local Dan Podaru va fi candidatul Partidului Ecologist Român pentru funcția de primar al sectorului 1, după ce formațiunea sa politică, Alianța...
Ultima oră
Pe aceeași temă